Jump to content

VIII Nasze Wyprawy Motocyklowe - RADIATOR - mototurystyka

miras 70

Recommended Posts

Skoro powstał temat wypraw motocyklowych, to korzystając z okazji, zapraszam do Radawy, miejsca I Zlotu Podkarpackiej Grupy WB, gdzie corocznie organizowane są Międzynarodowe Zloty Motocyklowe. W ubiegłym roku, na wniosek wójta gminy, a za zgodą rodziny i przedstawicieli klubu WARRLOCKS MC POLAND, zlot uczczono imieniem zmarłego przyjaciela, wiceprezydenta Klubu Warrlocks Mc Poland Bogusława Miśka „Bobka” (miałem niezwykłe szczęście poznać osobiście, tego pochodzącego z moich stron, wspaniałego człowieka o niesamowicie ciepłym sercu), który od wielu lat organizował zloty motocyklowe połączone z imprezami kulturalnymi oraz podejmował działania charytatywne na rzecz dzieci. Zamiast tradycyjnej minuty ciszy motocykliści oddali Mu hołd głośną pracą silników swoich maszyn. Nie mogło zabraknąć również ulubionej piosenki Bogdana „Do kołyski”.

https://www.youtube.com/watch?v=2I1UH30RAz8

Zlot w Radawie jest jednym z najstarszych zlotów w Polsce, przyciąga on pasjonatów motocykli i fanów dobrej zabawy. To również fantastyczna atmosfera, którą czuje się na każdym kroku.

Tak masz racje qba-69 zlot w Radawie jest mocny pod kazdym wzgledem, ilosc motocykli ,klimat, muza oraz niezliczone rzesze ludzi chcących  odpocząć, posłuchac muzy i zobaczyć piękne maszyny.To jeden z wiekszych i lepszych zlotow , sam mam do Radawy chwile na maszynie , czyli blisko ale nie zawsze moge tam byc....takie zycie...

A my spędzamy w Radawie znaczną część lata ;) Dopiero teraz zauważyłem, że masz w profilu Lubaczów jako miejscowość, z której pochodzisz :) Masz świetną okazję uczestniczyć w inauguracyjnym zlocie Grupy Podkarpackiej https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/210-grupa-podkarpacka/ Przy okazji zapraszam do integracyjnego spotkania również pozostałych forumowiczów z okolicy :)

Wracając do wątku motocyklowego, znalazłem jeszcze dwa filmiki oddające atmosferę Zlotów Motocyklowych.

• 1 month later...
  • 3 months later...