Maxell Posted August 29, 2018 Report Share Posted August 29, 2018 Chciałbym bardzo, ale to bardzo serdecznie i z całego serca podziękować naszemu Koledze Mańkowi96, oraz wszystkim, którzy wraz z Nim w dniu dzisiejszym oddali na moje konto szpitalne krew. Kiedyś pisałem na forum o czekającej mnie operacji biodra i związaną z tym koniecznością oddania określonej liczby jednostek krwi. Maniek zapamiętał tekst i dzisiaj powiadomił mnie telefonicznie, iż wraz z grupą dawców, oddali na moje konto 3,5 l. krwi.Jeszcze raz bardzo dziękuję za ten gest dobrej woli i wielkiego serca. Jestem niezmiernie zobowiązany i będę pamiętał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted August 29, 2018 Report Share Posted August 29, 2018 Koledze Mańkowi96, oraz wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwarka Posted August 29, 2018 Report Share Posted August 29, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted August 29, 2018 Report Share Posted August 29, 2018 (edited) z całego serca podziękować naszemu Koledze Mańkowi96, oraz wszystkimTo nie pierwsza pomoc Mariusza i zespołu - chciałbym też podziekować tym bezimiennym ,którzy z różnych regionów Polski chcieli pomóc mojemu siostrzeńcowi . Lekarka prowadząca- jak stwierdziła pierwszy raz widziała by oddano krew z tak wielu miejsc. Mam nadzieję , i jest to niezwykle cenne , ze ta pomoc wspólna i wzajemna w różnych sytuacjach będzie istniała dalej Edited August 29, 2018 by Muski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts