Jump to content

Dzień Dobry TVN !!!


miro

Recommended Posts

Post napisany w imieniu Pani Anety Nowickiej

 

Pani Aneta Nowicka reprezentuje program Dzień Dobry TVN i pilnie poszukuje osoby z okolic Warszawy w celu przeprowadzenia wywiadu/reportażu na temat domowego wyrobu wędlin.

Program ma ukazać różnicę między domowym a przemysłowym wytwarzaniem wędlin.

 

Osoby zainteresowane proszę o kontakt z Panią Anetą pod numer: 662-483-332.

 

Miro

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
Guest pedro
Wczoraj w "Uwaga" TVN była zapowiedź programu o dzisiejszej przemysłowej produkcji wędlin. Zapowiada się ciekawie np. polędwica 200% wydajności i inne "smaczne" ciekawostki. Nie podano daty wyemitowania materiału, więc trzeba pilnować.
Link to comment
Share on other sites

Guest pedro

Obawiam się,że ten programbył dzisiaj w programie Uwaga o 19.50.

Nie było na pewno, bo oglądałem. W treści na podanej stronie można wyczytać:

 

Już wkrótce w programie UWAGA! cała prawda o mięsnych przysmakach,

Więc trzeba cierpliwie czekać :grin:

Link to comment
Share on other sites

Program już był emitowany na 99% oglądała go maja bratowa i zaraz przyleciała z prośbą żebym dla nich też wędził bo ona po tym co widziała już nie kupi wędlin z dużych masarni.Było to we wtorek w Uwadze.Mówi że pokazywali jak nastrzykują mięso wielkimi nastrzykiwarkami jak robią z kilograma dwa kilogramy produktu,jak mieszają maź zwaną dalej kiełbasą itd.Opowiada że treść żołądkową miała w przełyku.

Pzdr.Wosiu

Link to comment
Share on other sites

nagrać to koniecznie trzeba /mogę załatwić nagranie na płytę tylko kiedy to będzie/

to może być wspaniały film anty-instruktażowy

wędliny domowe górą!!!

może zadzwonić do TVN kiedy to będzie ?

swoją drogą nadali zwiastun i czekają chyba jaki będzie oddźwięk z

zakładów przemysłowych

ale, że dali redaktorkowi to nagrać ?

Gdzie służby nadzorujące w Polsce dodawanie trucizn do wędlin,chyba jest jakaś granica

czy jej nie ma i można ładować ile się zmieści

ile mogą ludzie tego świństwa zjeść, a pamiętajmy, że większość ludzi je

tanie wędliny czyli z jak największą zawartością wypełniaczy

:devil: :devil: :devil:

Link to comment
Share on other sites

ile mogą ludzie tego świństwa zjeść, a pamiętajmy, że większość ludzi je

tanie wędliny czyli z jak największą zawartością wypełniaczy

to przyczynia sie takze do tego ze w naszych organizmach zatrzymuje sie jeszcze

wiecej wody a co za tym idzie tyjemy ,nawet w dzisiejszych czasach przytyc mozna po

bialym serze :wink:

Link to comment
Share on other sites

no to utra nosa zakladom znow,chcieli my do uni to i unijne wedliny jesc bedziemy za wysoka cene,obecnie dzieje sie bardzo zle z wedlinami coraz trudniej kupic dobra

szynkowa czy kminkowa :sad:

Mareczku boję się ,że po tej "zajawce" ,poleci kapelusz po zakładach mięsnych aby zebrać na opóżnienie reportarzu :wink: ,obym się mylił :tongue: . Taka "reklama" to dla tych zakładów porażka :blush: .

" A my musimy być twardzi i zdrowi chodżby na skrobi ,chodżby na skrobi ", śpiewał kabaret TEY i to chyba zostanie tym ,którzy SAMI NIE POTRAFIĄ O SIEBIE ZADBAĆ

my się nie damy ;peklować,wędzić, smażyć, gotować ,szynkowarzyć i jeść ,jeść,jeść samo dobro :grin:

Link to comment
Share on other sites

Witam.

 

Rozmawiałem z bratem, który pracuje jako wydawca w TVN. Wprawdzie w zupełnie innym pionie, ale powiedział, że jak bym przegapił, to załatwi mi w jakości emisyjnej zgrane ze szpiega (taka maszynka, co nagrywa wszystko, co idzie na antenę).

 

Tak, że spokojnie.

 

Pozdrawiam.

 

adwokat

Link to comment
Share on other sites

No, Rzeszowiaku,

trzymamy Cię za słowo.

A tak przy okazji, może mógłbyś rozeznać ciekawostki technologiczne z produkcji kiełbas w podrzeszowskich wsiach. O ile wiem, jest tam stosowane regionalne podejście do tej produkcji.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...