jerry271 Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Wytwarzamy tradycyjne wyroby bednarskie - dębowe beczki, antałki, kufle, donice, cebrzyki, faski do peklowania mięs,bukłaki myśliwiskie, beczki do kiszenia kapusty i ogórków i wiele innych wyrobów. Nasza firma działa od kilkudziesięciu lat. Przedsiębiorstwo zatrudnia najbardziej wykwalifikowanych, zdolnych i doświadczonych bednarzy. Jesteśmy jedyną firmą w Polsce, która korzysta z doświadczeń i umiejętności bednarskich, przekazywanych tradycyjnie z pokolenia na pokolenie. Nasze wyroby charakteryzuje najwyższa jakość wykonania przy zastosowaniu naturalnych, tradycyjnych materiałów - przede wszystkim drewna dębowego. Beczki i antałki na trunki oraz inne nasze wyroby mają wysokie walory dekoracyjne, a przy tym spełniają funkcje użytkowe. Aktualnie nasza firma oferuje bardzo bogaty asortyment wyrobów bednarskich (użytkowo-dekoracyjnych). większość wyrobów dostępna od ręki !! Więcej informacji na www.bednarstwo.eu lub 502269287 Zapraszamy do współpracy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 jerry271, czy faski do peklowania mięs posiadają nierdzewną stal ? Tak dostałem odp. na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomuś Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 No te "kiedrzynki" wyglądają pięknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek z Bielska Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 ja do peklowania napewno nie zakupie beczolki,fakt faktem ladne toto,leczpraktyczne bylo jak powiadaja gorale hań downi.jest to piekne rzemiosloi chwala Wam za to ze podtrzymujecie je caly czasslonecznie pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Tomuś, u mnie mówili kierzynki :lol: mam nawet jedną ale z suchości rozleciała się góra - klepki miałem odczyścić i jako eksponat mieć ale czasu mało :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 jerry271, czy faski do peklowania mięs posiadają nierdzewną stal ? Tak dostałem odp. na pw Według mnie na zdjęciach wyraźnie widać, że do tych fasek użyto zwykłej bednarki, która kiedyś może i leżała obok nierdzewki.Ale to tylko moja opinia. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry271 Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 ZDJęCIA NA STRONIE Są W RóżNYCH OPCJACH JEżELI CHCESZ KUPIć FASKę NIE MA PROBLEMU BęDZIE Z OBRęCZAMI Z KWASóWKI. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 ZDJęCIA NA STRONIE Są W RóżNYCH OPCJACH JEżELI CHCESZ KUPIć FASKę NIE MA PROBLEMU BęDZIE Z OBRęCZAMI Z KWASóWKI. Pozdrawiam I o takie wyjaśnienie chodziło Jerry271.Teraz wszyscy wiedzą, że można zamówić opcję z kwasówką :smile: Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Dzwoniłem do właściciela zakładu w celu zaproszenia na zlot razem z "produkcją". Niestety, w tym roku nie mogą uczestniczyć w zlocie, gdyż jako przedstawiciele tzw. ginących zawodów, co tydzien praktycznie biorą udział w jakimś pokazie, targach, jarmarku, (poczynając od Targów Poznańskich, na Święcie Chleba kończąc). Zaproszenia trzeba składać co najmniej pół roku przed planowanym terminem. Złożyłem na przyszły rok, czyli IV OZWB.A nam pozostaje jedynie podziwianie tych wspaniałych efektów rękodzieła:www.bednarstwo.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts