grzegorz.mar Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 CześćNie wiedziałem gdzie to napisać więc wstawiam tutajJak na schab czy polędwiczki, nałożyć, wklepać pieprz ziołowy, wiecie, pełne kulki (tak żeby się trzymał), potem do siatki i do wędzarniDo tej pory obkładałem liściem laurowym czy płatkami czosnku ale skoro już tu jestem trzeba podnosić umiejętności,Podobno kto pyta mniej błądzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciekzbrzegu Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 (edited) Po co chcesz robić to .Temat był na forum . Przenikanie do środka wędzonki aromatu przypraw jest znikome. Edited January 20, 2019 by Maciekzbrzegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 pieprz ziołowy, wiecie, pełne kulki O jakich "kulkach" piszesz? Pieprz ziołowy to mieszanina różnych, zmielonych przypraw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woytas Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 Ja na ostatnie święta uwędziłem polędwiczkę obtoczoną tłuczonym czarnym pieprzem. Tłuczony pieprz wysypałem na dużą deskę do krojenia i obtoczyłem element. Pozostawiłem do osuszenia i uwędziłem. Pieprz trzymała się bardzo dobrze i równie dobrze smakowała polędwiczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.