Jump to content

1% podatku

kaszubka33

Recommended Posts

Witajcie , zbliża się czas rozliczenia z US, wielu z nas przekazuje swój 1% podatku na jakiś cel. Czasem znamy osobę którą wspieramy , czasem nie . Ja chce was dziś prosić o 1% podatku dla męża mojej koleżanki który uległ poważnemu wypadkowi  . Taką prośbę umieścił na FB  jego przyjaciel :

"Witam ,proszę Was o drobnostkę, jednym kliknięciem w rozliczeniu podatkowym PIT za 2018 rok przekażcie 1% podatku dla mojego serdecznego kolegi Darka , który pół roku temu miał wypadek po którym trafił do http://www.uwm.edu.pl/tag/klinika - budzik-dla-dorosłych .

Darek to wspaniały człowiek, razem gramy w siatkówkę już tyle czasu jak małżeństwo, przeważnie przegrywamy ale zawsze razem i nie obrażamy się na siebie.Po Darka wypadku czuję pustkę...dziwnie...co dalej...myślę....czekam jak wróci. Darek walczy o powrót do zdrowia i dlatego proszę Was o dołączenie się do tej walki. 
Pieniądze przekazane będą na rehabilitację i dalsze leczenie Darka. Proszę udostępniajcie znajomym , wiem, że można na Was liczyć. ps. Darek teraz wygra ,a ja z nim. 

w rubryce (OPP) wpisać - KRS: 0000270809 w rubryce INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE (ważne) wpisać - BROSE, 10811 "

Może znajdą się na forum ludzie którzy wesprą Darka BROSE swoim jednym % podatku.