Maxell Posted January 25, 2019 Report Share Posted January 25, 2019 W celu pomocy piekarzom w ich codziennej, trudnej pracy podjęto opracowanie niniejszego podręcznika, którego kolejne, uaktualnione i rozszerzone wznowienie oddajemy do rąk Czytelnika.Poradnik zawiera receptury na wszystkie rodzaje pieczywa, zarówno te odtworzone - stare i zapomniane, przepracowane od nowa i tradycyjne, a także nowe, uwzględniające aktualne tendencje żywieniowe i upodobania konsumentów. Obok tradycyjnych receptur Czytelnik znajdzie nowe, ale już sprawdzone w praktyce receptury z wykorzystaniem zbóż niechlebowych, pseudozbóż, nasion roślin oleistych i różnego rodzaju dodatków wzbogacających wartość odżywczą.Wśród różnorakich porad znajdą Państwo wiele praktycznych zaleceń, których zastosowanie ułatwi produkcję pieczywa o właściwej jakości zdrowotnej (Dział IV Bezpieczeństwo zdrowotne pieczywa).Oddając Poradnik do rąk Czytelnika uważamy, że trafi on do szerokiego kręgu odbiorców związanych z produkcją pieczywa, jej organizowaniem, nadzorem i wszelkimi formami szkolenia i doskonalenia zawodowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 29, 2019 Author Report Share Posted January 29, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 31, 2019 Author Report Share Posted January 31, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 1, 2019 Author Report Share Posted February 1, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksiak Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Co z resztą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted March 3, 2019 Author Report Share Posted March 3, 2019 Co z resztą? No to widzę, że czekamy obaj. Ja na poklepanie Pana S., a Ty na resztę tekstu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksiak Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Będzie coś z tego, czy muszę klepać tego Pana S. ? Ile tych kliknięć wystarczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Caly czas klepiemy ..to nie jest okreslone w czasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Będzie coś z tego, czy muszę klepać tego Pana S. ? Ile tych kliknięć wystarczy? Z tego co pamiętam to 2-3 klepnięcia z rana i powtórka wieczorem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilu72 Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 Niestety nie udało mi sìę nabyć tej pozycji ale może ktoś posiada i wrzuci całość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted April 5, 2023 Author Report Share Posted April 5, 2023 Mam trzy z dwóch wydawnictw i różnych okresów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilu72 Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 Mam trzy z dwóch wydawnictw i różnych okresów.Społem też masz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted April 5, 2023 Author Report Share Posted April 5, 2023 Muszę na spokojnie sprawdzić, ale chyba tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts