Maxell Posted February 1, 2019 Report Share Posted February 1, 2019 Nie samym mięsem człowiek żyje, zatem: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 2, 2019 Author Report Share Posted February 2, 2019 (edited) Wyjątkowa książka, nieoceniony podręcznik dla domowych konserwatorów. Przepisy m.in. na zagęszczane zupki puszkowane, puszkowane przekąski, ciekawe przygotowywanie np. ziemniaków do puszkowania. Dobrze rozpisany temat puszkowania i sterylizacji.Unikat. Edited February 2, 2019 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 2, 2019 Author Report Share Posted February 2, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 2, 2019 Author Report Share Posted February 2, 2019 Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.