meteor297 Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 CzołemTak się składa, że wszedłem w posiadanie serduch wołowych. Próbowałem już z nich robić steki/gulasz/zupę (wszystko wychodziło bardzo dobre), ale zastanawiam się czy da się to na jakąś wędlinę albo inne cudo przerobić. Próbował ktoś już z takim mięsem działać? Będę wdzięczny za przepisy. PS z racji dużej ilości, serca są aktualnie zamrożone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 Próbował ktoś już z takim mięsem działać? Dodawałam peklowane do salcesonu.Dla mnie są świetne na surowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todek Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 (edited) Można peklować i wędzić. Ja osobiście wędziłem serca z jelenia. Były bardzo zjadliwe. Edited May 6, 2019 by Todek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 (edited) Próbował ktoś już z takim mięsem działać? Salceson. Edited May 6, 2019 by arkadiusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor297 Posted May 7, 2019 Author Report Share Posted May 7, 2019 (edited) A teraz wpadłem na pomysł - a może by tak spróbować te serca dokładnie oczyścić, pokroić w paski i spróbować ususzyć? Edited May 7, 2019 by meteor297 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 Na taki pomysl juz wpadli psi milosnicy ..moj pies nawet ze smakim chrupie ...jak cukierki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.