Jump to content

Mieso z bobra.


StefanS

Recommended Posts

Meat Science
Volume 150, April 2019, Pages 131-140
1-s2.0-S0309174018X00138-cov150h.gif
Fatty acid composition, cholesterol content and lipid oxidation indices of intramuscular fat from skeletal muscles of beaver (Castor fiber L.)

Wyglada na to ze slowa Ministra Rolnictwa sa juz przekuwane w czyny. Chyba musimy zaczac opracowywac przepisy potraw z miesa bobrow.

Link to comment
Share on other sites

1. Mieso z bobra - konieczne jest badanie jak dzika.

2. dużo ścięgien - trzeba pracowicie oddzielić !

3. zdjąć tłuszcz i odrzucić - specyficzny zapach i smak.( niekoniecznie akceptowalny konsumpcyjnie)

4. zamrozic by skruszało

5. po rozmrożeniu odmoczyc jak śledzia

6. dość intensywnie przyprawic 

dalej możesz obrabiac podobnie - do  baraniny 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...