PiotrVB Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Hej, Piotrek z tej strony, okolice Wwa. Od kilku lat noszę się z zamiarem budowy grillo-wedzarni. Wpadł mi w oko taki projekt. Mam kilka pytań,- jak wykonać i czy jest potrzebny antyskraplacz?- szyber na kominie wylotowym czy wlotowym?- jaka powinna być średnica rury?- jakie wymiary powinno mieć palenisko w takim oto projekcie?- jakie waszym zdaniem niedoskonałości widać tu odrazu? Pozdrawiam https://tufotki.pl/JWiTe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Hej, Piotrek z tej strony, okolice Wwa Witaj -na dzień dobry poczytaj taki rozdział - szczególnie opracowanie AndyAndego : https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/81-wędzarnie-budowa-i-obsługa/ i być może zrozumiesz więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.