Tomek101082 Posted October 26, 2019 Report Share Posted October 26, 2019 (edited) Cześć Żona przywiozła Łososia a że nie zajmuje się na co dzień wędzeniem ryb to potrzebuję pilnie przepis na zalewę do niego i informację jak go uwędzić. Dziękuje[Dodano: 26 paź 2019 - 13:26]Ktoś coś podpowie? Edited October 26, 2019 by Tomek101082 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted October 26, 2019 Report Share Posted October 26, 2019 Na zimno czy na gorąco? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek101082 Posted October 26, 2019 Author Report Share Posted October 26, 2019 Gorąco sorki nie dopisałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted October 26, 2019 Report Share Posted October 26, 2019 Dzwonki.Solanka 10 % przez 10 h.Wędzenie w temp. 45 - 55 C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted October 28, 2019 Report Share Posted October 28, 2019 Gorąco sorki nie dopisałem Dużo lepsze wyniki daje zimne wędzenie ( zimne na tyle , jakie uda ci się uzyskać ) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio59 Posted October 28, 2019 Report Share Posted October 28, 2019 Henio popieram, tylko na ZIMNO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted October 28, 2019 Report Share Posted October 28, 2019 Na cieplo to bardziej do obiadu a nie wedzony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 (edited) Na cieplo to bardziej do obiadu a nie wedzonyWędzony na ciepło wcale nie oznacza ,że nie można jeść go na zimno.Bułka z masłem i jest pychotka.A brzuszki?Też na gorąco. Edited October 29, 2019 by arkadiusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 Bułka z masłem i jest pychotka.A brzuszki?Też na gorąco. Jako,że nie mam czasu na wymyślanie dan po pracy..to kupuje łososia i potem 20 min w piekarniku plus sałatka ..pyszota.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Posted October 31, 2019 Report Share Posted October 31, 2019 polecamhttps://wedlinydomowe.pl/wedzonki/wedzonki-rybne/979-grav-lax-czyli-losos-podwedzany-na-surowo-specjalnie-dla-naszej-stronki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted October 31, 2019 Report Share Posted October 31, 2019 Ja nawet wole na cieplo .do salatek do zapiekanel do zup rybnych przecieranycy albo poprostu z bulka i warzywkiem jakims Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.