Darek Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Witam, udało mi sie zakupic po dość ugodnej cenie troche sprzetu. Dlugo szukalem aż wreście znalazłem. Nadziewarka 3Litry z stali nierdzewnej 138 Euro Maszynke do mielenia mięsa 300Euro Piła do kości 150Euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Piękne sprzęty Darek, gratulacje.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Fajny sprzęt Darku , tylko mi powiedz czy otwierasz małą produkcję (ta piła) Jakiej srednicy są sitka do tego wilka?Pozdrawiam serdecznie Jasiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 Fajny sprzęt Darku , tylko mi powiedz czy otwierasz małą produkcję (ta piła) Jakiej srednicy są sitka do tego wilka? Pozdrawiam serdecznie Jasiu Nie produkcji nie otwieram. Myśle że bedzie można nią dobże ciąc zamrorzone mieso np. kotlety. Średnica śitka do Wilka to 98mm (rozmiar B) Jest to system UNGER. Polega to na tym że mielenie odbywa się jednocześnie przez dwa sitka (szarpak+nóż dwustronny+ dowolne sitko) Podobno tym systemem mieso nie jest tak meczone przy mieleniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 to może sitka by spasowały z 32 mają 100mm Masz więcej sitek rozmiarowo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 Śitka do tego wilka mają dziure srodkową 26mm a średnice 99mm niewiem czy bedzie pasowac z 32. Śitek innch narazie nie mam tylko to co bylo 3mm nóż i szarpak.Oglądałem w sklepie ile kosztuja od 18€ do 26€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Darku a jak by tak na siatki do 32 dziure srodkową rozwiertac do pożądanej średnicy? cena siatek w polsce to 5 EU moja 32 sitka ma od 99 do 100mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 Można by nad tym pomyśleć, napewno śie da ( Polak potrafi) Przywioze jedne śitko na zlot to zobaczymy co sie da ztym zrobic :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 to i ja wezne do 32 dla porównania ( przymierzenia) :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts