Jump to content

Prośba ZLePa o głosik.

ZLeP

Recommended Posts

Cześć.

Trochę nietypowa prośba, ale co tam, pomyślałem, że spróbuję, w końcu na przyjaciół z forum zawsze można liczyć.

Jestem nie tylko emocjonalnie, ale również biznesowo powiązany z hotelem Blue Marine Mielno ( https://www.facebook.com/bluemarinemielno/).

Na początku było wiele ogromnych problemów i perypetii, ale udało nam się wyrwać z macek piramidy finansowej i po 5 latach zaczyna się wszystko ładnie układać.

Myślę o zorganizowaniu tam zlotu. Temat był już poruszony na spotkaniu zarządu i został pozytywnie przyjęty. Gdyby dla mnie nie był to drugi koniec Polski, to najprawdopodobniej myślałbym już nad kolejnym :D . Ale wszystko jeszcze przed nami.

Aktualnie walczymy o tytuł "Hotelu z pomysłem", ma to dla nas znaczenie i pomyślałem, aby poprosić Was o pomoc.

Tutaj jest link do oddania głosu: https://hzp.e-hotelarz.pl/obiekt/?id=497 - myślę, że możecie bez wyrzutów sumienia zagłosować, bo pomysłów mamy naprawdę sporo ;).

Będę wdzięczny za każdy Wasz głos oddany na Blue Marine Mielno.

A gdyby ktoś zainteresowałby się pobytem w Blue Marine Mielno w preferencyjnych cenach i chciał osobiście sprawdzić, czy miejscówka nadaje się na zlot, to mogę polecić zapisanie się na listę subskrybentów naszego biuletynu promocyjnego: https://www.bluemarine.pl/newsletter-subscription/
Aktualnie do 28 listopada do 23:59 gwarantujemy 20% rabat na pobyty wakacyjne. W późniejszych terminach również będą trafiać się okazje, więc jeśli ktoś ma plan odpocząć nad morzem, to warto.

Pozdrawiam wszystkich!

ZLeP

Edited by ZLeP

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

MariuszB serdecznie zapraszam.

Po całym sezonie hotel potrzebuje odświeżenia, postanowiliśmy również trochę go doposażyć w następne klimatyzacje, robimy również taras widokowy na dachu (8 piętro, piękna panorama), jest jeszcze sporo innych prac i aby nie przeszkadzać gościom postanowiliśmy go zamknąć na czas tych prac, czyli najbliższe 3 tygodnie. Później znowu ruszamy z kopyta :D.

Mimo bardzo późnej pory przybyło kilka głosów. Bardzo dziękuję. I za miłe słowa również.

I ja zrobiłem dzisiaj coś dobrego :)

Głos poszedł :thumbsup:

ZLeP, A z innych komputerów tego samego dnia można też oddać, prawda? (bo mam jeszcze dwa w pracy ;) )

Z tego samego IP można głosować raz na 24 godziny. Czyli np. komórka w sieci GSM i komputer w innej i jest 2 głosy ;) .

Dzięki :thumbsup: