Jump to content

Krakowska bez peklosoli


nr.zadir

Recommended Posts

Zrobiłem kiełbasę krakowską na samej soli.
Czy taką kiełbasę mogę suszyć?
Wykonanie: Wędzenie w temp. 50-60° - 4h
Później parzyłem do uzyskania w środku temp. 71°. Kolejnego dnia wędziłem 8h zimnym dymem około 30° i kolejnego dnia 4h też zimnym dymem.
Użyłem 20g soli na kg mięsa.

Z góry dziękuję za pomoc.

Edited by EAnna
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...