Maxell Posted December 13, 2019 Report Share Posted December 13, 2019 Może uda się wrzucić jeszcze przed świętami. Wspaniała pozycja dla wszystkich, którzy pichcą w kuchni. Autorzy: Zofia Czerny, Maria Dudzik, Eugeniusz Fronczak, Maria Jurkiewicz, Maria Plewniak, Stefania Podedworna, Kazimiera Pyszkowska, Maria Strasburger, Czesław Tederko, Sabina Witkowska W książce zawarte są opisy przemian zachodzących w czasie sporządzania potraw oraz wykazane dodatnie i ujemne cechy stosowanych dotychczas metod technologicznych. Praca niniejsza zawiera również wiadomości fachowe z dziedziny higieny żywienia, chemii spożywczej oraz towaroznawstwa w zakresie niezbędnym przy stosowaniu racjonalnych metod technologicznych.Książka przeznaczona jest dla technologów z wyższym wykształceniem, wykładowców na kursach zawodowych, instruktorów żywienia zbiorowego i kontrolerów branżowych, kierowników przedsiębiorstw gastronomicznych oraz kuchmistrzów i kucharzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 18, 2019 Author Report Share Posted December 18, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 18, 2019 Author Report Share Posted December 18, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 19, 2019 Author Report Share Posted December 19, 2019 (edited) Edited December 19, 2019 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 19, 2019 Author Report Share Posted December 19, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 19, 2019 Author Report Share Posted December 19, 2019 (edited) Edited December 19, 2019 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 19, 2019 Author Report Share Posted December 19, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 20, 2019 Author Report Share Posted December 20, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 20, 2019 Author Report Share Posted December 20, 2019 Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilq1x Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Wszystkiego najlepszego w 2020 roku.Brakuje strony nr 266. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 1, 2020 Author Report Share Posted January 1, 2020 Najprawdopodobniej błąd w druku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilq1x Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Myślałem że źle ponumerowali strony. Ale sądząc po treści to faktycznie zapomnieli o całej stronie. Jeśli uda mi się znaleźć tę pozycję w moich czeluściach, bo gdzieś na pewno jest to podeślę tę stronę - chyba że i w moim wydaniu jej nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 1, 2020 Author Report Share Posted January 1, 2020 W nowym roku możesz pochwalić się swą biblioteką. Może coś nam się przyda. Masz może pdf'y? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilq1x Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Pdf-y mam tylko ogólnodostępne z sieci - czym Cie nie zaskoczę. Chomik i Docer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 1, 2020 Author Report Share Posted January 1, 2020 Masz coś fajnego, czego nie ma na forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilq1x Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 Niestety nie.Nawet jesli uda mi się coś kupić/upolować na allegro, to po wpisaniu tytułu okazuje się że na WB ta pozycja jest juz od dawna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 2, 2020 Author Report Share Posted January 2, 2020 Kasa z KPP i KPPS bardzo się przydaje. Dzięki niej możemy m.in. nabyć bardzo atrakcyjne pozycję, choć nieraz za sporą kasę. Ale takie jest życie. Większość materiałów na chomiku, dotyczących wędlin, pochodzi z naszej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilq1x Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 Cały czas próbuje uzyskać dostęp do biblioteki naukowej SGGW - skarbnicy wiedzy.To że jestem studentem to za mało- bo kierunek się nie zgadza...Ale będę próbował dalej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 2, 2020 Author Report Share Posted January 2, 2020 A ja będę trzymał za Ciebie kciuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.