Maxell Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 (edited) Mam zaszczyt przedstawić Państwu dzisiaj pierwszą, tematyczną książkę z rekomendacją Wędzarniczej Braci, której autorami są Koledzy: Bagno i Muski. Książka nosi tytuł: "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku".Mam nadzieję, że będzie wielu chętnych do nabycia tej pozycji, która na pewno pomoże w trudnym dla początkujących (i nie tylko), rozbiorze półtuszy wieprzowej.Zapraszam do zapoznania się z okładką, spisem treści i fragmentami atlasu. O dostępności książki, sposobie jej zakupu oraz wszelkich kwestiach z tym związanymi, opowiedzą już tutaj sami autorzy.Wielkie gratulacje. :clap: Osoby pragnące zakupić książkę "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku": Dane do przelewu: Piątek Regina Łazy 7 06-212 KrasnosielcNr konta 12 8917 0001 0002 5234 3000 0010 BS KrasnosielcW miejscu opisu : książka + nick z forum .Cena 80 zł. + koszty przesyłki.Książki wysyłane są w kopercie bąbelkowej. Przesyłka : Poczta Polska List polecony ekonomiczny- 15,60 zł List polecony priorytetowy – 18,30 zł Paczka ekonomiczna 16 zł Paczka priorytetowa 20 zł Proszę o podanie danych adresowych do wysyłki np. w tytule przelewu. Przesyłka Inpost Z paczkomatu do paczkomatu 14,69 Z paczkomatu do domu lub firmy 15,79 Proszę o podanie danych adresowych : nazwisko i imię, numer paczkomatu lub adres, adres e-mail oraz nr telefonu. Edited December 6, 2022 by EAnna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witt Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 O dostępności książki, sposobie jej zakupu oraz wszelkich kwestiach z tym związanymi, opowiedzą już tutaj sami autorzy. Bardzo ciekawe wydanie , czekam na autorów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Czekamy !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 (edited) Gratulacje !!! Waldek i Andrzej, a dostanę z dedykacją Edited February 5, 2020 by JaGra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekduch Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Waldku, Andrzeju gratulacje!Piszę się na egzemplarz z dedykacją oraz podpisami autorów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Drogie SiBy - Wydanie albumowe książki o tak szczegółowych detalach na pewno jest zupełną nowością na rynku wydawniczym. Wszystkim zainteresowanym z dedykacjami na pewno trzeba zrobić listę. W 100 % - dystrybucja będzie bezpośrednia z Łaz ale Też przez Swojskiwyrób.pl .Kursanci z lutego i marca - będą mogli nabyć bezpośrednio.[Dodano: 05 lut 2020 - 15:41]Czekamy !!! Już jest [Dodano: 05 lut 2020 - 15:41]Gratulacje !!! Waldek i Andrzej, a dostanę z dedykacją Oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekw21 Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Wszystkim zainteresowanym z dedykacjami na pewno trzeba zrobić listę. W 100 % - dystrybucja będzie bezpośrednia z Łaz ale Też przez Swojskiwyrób.pl . Dobrze mówisz dobrze było by tak zrobić .Podpisuje się pod tym . Na pewno znalazło by się wielu chętnych. Książka zapowiada się naprawdę super . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Efffa Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Gratulacje [emoji323] Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompi Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 (edited) Gratulacje dla Autorów! Ja również ustawiam się w kolejce po książkę z autografami i dedykacją Edited February 5, 2020 by tompi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Ja jako "najstarszy przez zasiedzenie" również poproszę o dedykację dla Papcia i Danusi dodatkowe trzy bez dedykacji czyli razem 4 knigi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Mam zaszczyt przedstawić Państwu dzisiaj pierwszą, tematyczną książkę z rekomendacją Wędzarniczej Braci, której autorami są Koledzy: Bagno i Muski. Gratulacjie dla obu Panów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Gratulacjie dla obu Panów Nie ukrywamy ,że inicjatorem był Maxell i jemu też są specjalne podziękowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 5, 2020 Author Report Share Posted February 5, 2020 Chyba żartujesz?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Kursanci z lutego i marca - będą mogli nabyć bezpośrednio. Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 5, 2020 Author Report Share Posted February 5, 2020 Ale za podwójną cenę, gdyż to pierwsze egzemplarze, takie białe kruki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Nie ukrywamy ,że inicjatorem był Maxell i jemu też są specjalne podziękowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 5, 2020 Author Report Share Posted February 5, 2020 Nie byłem inicjatorem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 5, 2020 Author Report Share Posted February 5, 2020 Waldku, proszę o dokładne dane w sprawie dystrybucji, gdyż aby Wam pomóc, roześlemy odpowiednie maile wśród Wędzarniczej Braci, oraz zrobimy wrzutki na grupach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strori1 Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 BRAWO.Też jestem zainteresowany zakupem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwizdek Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Gratulację dla Autorów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Waldku, proszę o dokładne dane w sprawie dystrybucji, gdyż aby Wam pomóc, roześlemy odpowiednie maile wśród Wędzarniczej Braci, oraz zrobimy wrzutki na grupach Ok - ale musimy mieć duży transport z drukarni ( poniedziałek do ŁAZ). Pierwsze 100 egzemplarzy otrzymałem wcześniej - by Drogie SIBY zapoznali się już na kursie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redzed Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Gratulacje! Z tego, co widzę, będzie to cenny dodatek do mojej biblioteki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Nie byłem inicjatorem. Byłeś, byłeś - skromny jesteś - w natłoku pomysłów może już uleciało - bo pomysł wydawał się mało realny - trudny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alinka Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Bardzo się cieszę.Gratuluję autorom i pomysłodawcom. Bardzo proszę o egzemplarz z autografami.To niesamowite uczucie znać autorów publikacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 5, 2020 Author Report Share Posted February 5, 2020 Dlatego piszę, że jak będziecie gotowi to dajcie znać. Potrzebna będzie cena, adres wysyłkowy itp. szczegóły. Zrobimy z tego fajną ofertę i puścimy forumową pocztą do wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts