Dyzio510 Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 Mam grillo wędzarnie. Chcem ja trochę przerobić a mianowicie pierwszo co to bym musiał wyciąć w płycie betonowej otwór na blat żeliwny z fajerkami ( w czasie budowy nie zrobiłem a miałem taki zamysł i to był blad) ponieważ pod wpływem temp. Wygina płytę (za grube zbrojenie). I chcem zabudowac ja deskami i zrobić suszarnie na wedliny. Nie chcem suszyć w komorze wedzarniczej bo zawsze coś tam z niej wylatuje dym. Myśle obudowac deskami i zrobić jakieś dzwiczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
januszfeniks Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 Z opisu rozumiem że masz gril-wędzarnię. Ale jaka płytę i o jakie fajerki i gdzie to już nic nie rozumiem. Opisz troszkę jaśniej to może się uda coś podpowiedzieć. [emoji16] Wysłane z mojego H4413 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio510 Posted February 12, 2020 Author Report Share Posted February 12, 2020 (edited) Nad paleniskiem mam beton wylany i chcem wyciąć otwór i wstawić fajerki. Bo podczas palenia podnosi mi ten odcinek betonu do góry. I myślę że jak wytne to nie będzie tego problemu. I chcem zabudowac ta część i zrobić suszarkę. Edited February 12, 2020 by EAnna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts