Maxell Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 Wspaniała pozycja, która idealnie wpisuje się w ostatnio poruszaną na forum tematykę. Pięknie opisane wymogi jakie muszą być spełniane podczas handlu mięsem i wyrobami mięsnymi na targowiskach miejskich. Co powinny np. zawierać konserwy mięsne i wiele, wiele innych niezmiernie ciekawych uwag.Jutro zaczynam wrzucać i polecam dokładne zapoznanie się z materiałem, gdyż warto porównać do obecnego stanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 20, 2020 Author Report Share Posted February 20, 2020 (edited) Edited February 20, 2020 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 20, 2020 Author Report Share Posted February 20, 2020 Swoją drogą, warto zwrócić uwagę na to, jakie wymogi obowiązywały w stosunku do mięsa i artykułów mięsnych sprzedawanych na targowisku, już w roku 1938. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 20, 2020 Author Report Share Posted February 20, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 23, 2020 Author Report Share Posted February 23, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 23, 2020 Author Report Share Posted February 23, 2020 Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.