Jump to content

[Rok 1938] Zbiór przepisów dotyczących obrotu żywcem i mięsem według stanu na dzień 1 marca 1938 roku


Maxell

Recommended Posts

Wspaniała pozycja, która idealnie wpisuje się w ostatnio poruszaną na forum tematykę. Pięknie opisane wymogi jakie muszą być spełniane podczas handlu mięsem i wyrobami mięsnymi na targowiskach miejskich. Co powinny np. zawierać konserwy mięsne i wiele, wiele innych niezmiernie ciekawych uwag.

Jutro zaczynam wrzucać i polecam dokładne zapoznanie się z materiałem, gdyż warto porównać do obecnego stanu.

 

post-39694-0-07815000-1582144293_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...