Jump to content

Plotka i jej następstwa

@halusia@

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

NIE JESTEM CHORY NA KORONOWIRUSA!!! BYŁEM PRZYWIEŹIONY Z PODEJRZENIEM ALE WYNIK MAM UJEMNY.TO ŻE JESTEM W SZPITALU TO PRAWDA ALE NA INNE SCHORZENIE NIE ZWIĄZANE Z KORONOWIRUSEM!

Zdowiej Krystek, zdrowiej. :D Jak ja nie cierpię pleciuchów. Brrrr. :devil:

NIE JESTEM CHORY NA KORONOWIRUSA!!! BYŁEM PRZYWIEŹIONY Z PODEJRZENIEM ALE WYNIK MAM UJEMNY.TO ŻE JESTEM W SZPITALU TO PRAWDA ALE NA INNE SCHORZENIE NIE ZWIĄZANE Z KORONOWIRUSEM!

Zdowiej Krystek, zdrowiej. :D Jak ja nie cierpię pleciuchów. Brrrr. :devil:

Uprzejmnie proszę pleciucha zbanować,a nie kasować posty zostawiając co sobie wygodne na forum,macie jaja to proszę to zrobić,ja swój honor mam i nie pozwolę na określenia tego typu,drugiej osobie nie pozwolę się obrażać w dniu dzisiejszym w tym temacie  :devil:

Banujcie a potem piszcie za plecami sami ze sobą   ;)

Uprzejmnie proszę pleciucha zbanować,a nie kasować posty zostawiając co sobie wygodne na forum,macie jaja to proszę to zrobić,ja swój honor mam i nie pozwolę na określenia tego typu,drugiej osobie nie pozwolę się obrażać w dniu dzisiejszym w tym temacie

Gościu, za to co dzisiaj tutaj napisałeś o Krystku, powinieneś wylądować u prokuratora. Czy Ty idioto (inaczej nie można nazwać takiego braku rozwagi) zdajesz sobie sprawę z tego, co by się stało, gdyby Krystek nie sprostował Twojej ploty??? Trzeba by wdrożyć procedury wobec wszystkich, którzy byli na zlocie w Zakopanem oraz osób, ż którymi się kontaktowały. To kilka tysięcy ludzi. Już zaczęły się telefony. Dobrze, że Krystian w porę opublikował sprostowanie.

Co do honoru, to mi tutaj nie pisz bzdur. Gdybyś był honorowy, natychmiast przeprosiłbyś wszystkich, na czele z Krystianem, za wprowadzenie w błąd poprzez opublikowanie zwykłej ploty. Druga sprawa, która wisi już drugi rok, to temat przeproszenia dziewczyny, którą obraziłeś w Zakopanem. Dla mnie w tej chwili jesteś po prostu plotkarzem i tzw. "damskim bokserem".

Bardzo przepraszam wszystkich, za to że się uniosłem, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego, jak mógł się zakończyć dzisiejszy wieczór dla wielu, wielu osób.

Jeszcze mnie trzyma. :devil:

I napradwę nie masz nic do powiedzenia Krystianowi i uczestnikom zlotu w Zakopanem????

Dziękuje za "Ty idioto"

W odniesieniu do sytuacji, którą stworzyłeś, to bardzo delikatne określenie. Może w końcu przestaniesz rozsiewać ploty, choć nie wiem jak postąpi Krystian. Udostępnienie na publicznym forum nieprawdziwej poufnej informacji, bez zgody osoby zainteresowanej, to jest bardzo poważny zarzut.

Dobra, wracamy do tematu. Reszta w rękach Krystiana i osób, które się "nieco" wkurzyły i już do mnie dzwoniły. Zobaczymy co będzie.

Edited by Maxell

Może w końcu przestaniesz rozsiewać ploty, choć nie wiem jak postąpi Krystian

W związku z tym, że nie lubię się kłócić i nie chcę wracać więcej do tego tematu to proszę Ciebie Marku za nim coś napiszesz nastepnym razem to zastanów się dwa razy, mam tylko nadzieję, że wyciągniesz głęboko idące wnioski. Pozdrawiam wszystkich życzę zdrowia, a za Ciebie Anuś trzymam kciuki i dziękuję całej służbie zdrowia bo wiem z autopsji co się teraz dzieje ????

Wieczorem, w nocy i dzisiaj miałem całą masę telefonów i maili z pytaniami odnośnie choroby Krystiana. Niech ten temat sobie powisi, aby zainteresowani mogli zapoznać się z wyjaśnieniem Krystiana w sprawie stanu jego zdrowia. To powinno uspokoić wiele osób.

Nie wiem co kierowało Markiem i nie mi jest go osądzać, ale ludzie naprawdę nie zdają sobie sprawy z tego, ile złego mogą wyrządzić jednym nieodpowiedzialnym/nieprzemyślanym wpisem.

Krystek zdrowiej :thumbsup:

Edited by wróbel75

Dochodzą mnie słuchy, iż na portalach społecznościowych trwa akcja dezinformacyjna polegająca na twierdzeniu, iż u Krystiana stwierdzono koronawirusa. Aby uspokoić wszystkich Państwa, których zdarzenie w jakimś sensie dotyczy informuję, iż jestem po rozmowie z Krystianem i wiem, że wynik badania na obecność koronawirusa jest ujemny. Na potwierdzenie tego, jutro (w dniu wypisu ze szpitala) zamieszczę tutaj odpis szpitalnej karty informacyjnej, gdzie ten fakt jest odnotowany.

Edited by Maxell

jutro prawdopodobnie dostanę wypis z wynikiem to udostępnie na priv.do Maxella.

Niestety, zgodnie z informacją z ostatniej chwili, z uwagi na brak wszystkich wyników, wypis będzie wydany jutro. Zaraz po otrzymaniu, zamieszczę go tutaj.

Dla wszystkich uczestników zlotu w Zakopanem, którzy zdenerwowali się "nieco" plotką puszczoną w obieg przez jednego z forowiczów, mam informację, która pozwoli na unormowanie stanu emocjonalnego :D.

Oto wynik Kolegi Krystiana na obecność koronawirusa w jego organizmie:

Pierwszy wynik na koroawirusa z izolatki:

post-39694-0-06283300-1585215678_thumb.jpg

Drugi wynik, przed wyjściem ze szpitala:

post-39694-0-11330900-1585215079_thumb.jpg

Teraz tylko czekamy na przeprosiny i możemy temat zamknąć.

Musze powiedzieć, że jako organizator zlotu, odetchnąłem z ulgą, gdyż sprawa była naprawdę bardzo poważna.

Dzięki Krystian i wracaj szybko do zdrowia. Powodzenia.

Edited by Maxell

Dla wszystkich uczestników zlotu w Zakopanem, którzy zdenerwowali się "nieco" plotką puszczoną w obieg przez jednego z forowiczów, mam informację, która pozwoli na unormowanie stanu emocjonalnego .

Dziękuję Krystianowi za możliwość do wglądu Jego wyników. :clap:

Zresztą ja  nie miałam wątpliwości w to co mówil, teraz mamy czarne na białym. 

Krystek , kuruj się  :hug:

Edited by @halusia@

Tak wszystko sie zgadza co napisał Maxell.Chciałem również tutaj wszystkim podziękować za ciepłe slowa jakie przeczytałem jak i również osobom które mnie wspierały na codzień telefonicznie z forum ???? Ciesze się że jestem już w domku i z każdym dniem bedzie już lepiej.????

A od Ciebie Marku coś mi się tu należy tym bardziej po tych przykrych słowach wypisywanych na messengerze.. ☹☹ nic Ci nie zrobiłem złego byś mi tak naubliżał!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...