Jump to content

Odcinek 3. Salcesony:


Recommended Posts

Kanał na YT: Wędzarnicza Brać.  https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos

 

 

Odcinek 3. Salcesony:

 

 

Opis filmu:

Wyrób salcesonu włoskiego i czarnego (z użyciem świeżej krwi wieprzowej) w różnych osłonkach sztucznych i naturalnych. Szczegóły dotyczące specyfiki przyprawiania salcesonów i przygotowania ich do parzenia.

 

Edited by Maxell
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

https://www.robimywedliny.pl/pl/p/Igla-masarska-30-cm/804?gclid=CjwKCAjwh472BRAGEiwAvHVfGmMw1C60uMOVS91OYbU9WhvC9aHaNO0_wHLJHT3dp_UtkEI2hzVi6xoCDvoQAvD_BwE

 

Szukaj w sieci "igła masarska" pewnie znajdziesz taniej.

Samemu to sklepać drut nierdzewny na ostrzyć i zaciąć.

Edited by Maciekzbrzegu
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...