Jump to content

Odcinek 10. Prezentacja wykonanych konserw:

Recommended Posts

Kanał na YT: Wędzarnicza Brać.  https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos

Odcinek 10. Prezentacja wykonanych konserw:

Opis filmu:

Omawiane są wykonane wyroby konserwowe. Analizowana jest struktura zawartości słoików i wnioski dotyczące czasów obróbki termicznej.

Edited by Maxell

• 2 weeks later...
  • 6 months later...

Wszystkie prezentowane na filmach wyroby, powinny jednak zawierać również i receptury przedstawianych nam "smakołyków", choćby w zakresie podstawowym. Jeżeli nie, to przynajmniej w jakiejś formie zbiorczej w osobnym odcinku. To nie jest tylko moja opinia, lecz zdanie zdecydowanej większości uczestników i członków naszej "Wędzarniczej Braci", myślę że rzecz niezbyt trudna czy kłopotliwa w realizacji, a tak bardzo nam wszystkim potrzebna jako dopełnienie tego wspaniałego cyklu. Wielkie gratki, i dzięki "Szefowi", za zaangażowanie i trud w skutecznym i doprowadzonym do zadowalającego finału przedsięwzięciu :D:thumbsup::clap: !!!

myślę że rzecz niezbyt trudna czy kłopotliwa w realizacji, a tak bardzo nam wszystkim potrzebna jako dopełnienie tego wspaniałego cyklu.

Fajnie, że tak to podsumowałeś. Zatem w imieniu całej Wędzarniczej Braci, proszę Cię o takie opracowanie, co powinno dopiąć ten cykl.

Swoją drogą, pod każdym odcinkiem jest adnotacja, iż wszelkie wyjaśnienia informacje są do uzyskania na naszym forum.

Swoją drogą, pod każdym odcinkiem jest adnotacja, iż wszelkie wyjaśnienia informacje są do uzyskania na naszym forum.

Tyle przecież wiemy Szefie, ale nie o to pytają SiB-y, i ja też, doskonale przecież ogarniasz temat :D:thumbsup::clap:.

Ps. Dzięki za zaufanie :D:clap:.