Maxell Posted April 12, 2020 Report Share Posted April 12, 2020 (edited) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 10. Prezentacja wykonanych konserw: Opis filmu:Omawiane są wykonane wyroby konserwowe. Analizowana jest struktura zawartości słoików i wnioski dotyczące czasów obróbki termicznej. Edited March 8, 2021 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronek Posted April 21, 2020 Report Share Posted April 21, 2020 A może by tak też dodać na górę pasztetu trochę wody z żelatyny i wtedy nie będzie tego szarego koloru u góry słoika. Czy jednak do pasztetu nie można tego dodawać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted April 21, 2020 Author Report Share Posted April 21, 2020 Wystarczy łyżka oleju, ale po co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronek Posted April 21, 2020 Report Share Posted April 21, 2020 No w sumie tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobrusia Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Gdzie moge znalesz przepis na ten pasztet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Wszystkie prezentowane na filmach wyroby, powinny jednak zawierać również i receptury przedstawianych nam "smakołyków", choćby w zakresie podstawowym. Jeżeli nie, to przynajmniej w jakiejś formie zbiorczej w osobnym odcinku. To nie jest tylko moja opinia, lecz zdanie zdecydowanej większości uczestników i członków naszej "Wędzarniczej Braci", myślę że rzecz niezbyt trudna czy kłopotliwa w realizacji, a tak bardzo nam wszystkim potrzebna jako dopełnienie tego wspaniałego cyklu. Wielkie gratki, i dzięki "Szefowi", za zaangażowanie i trud w skutecznym i doprowadzonym do zadowalającego finału przedsięwzięciu !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted November 13, 2020 Author Report Share Posted November 13, 2020 myślę że rzecz niezbyt trudna czy kłopotliwa w realizacji, a tak bardzo nam wszystkim potrzebna jako dopełnienie tego wspaniałego cyklu. Fajnie, że tak to podsumowałeś. Zatem w imieniu całej Wędzarniczej Braci, proszę Cię o takie opracowanie, co powinno dopiąć ten cykl.Swoją drogą, pod każdym odcinkiem jest adnotacja, iż wszelkie wyjaśnienia informacje są do uzyskania na naszym forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Swoją drogą, pod każdym odcinkiem jest adnotacja, iż wszelkie wyjaśnienia informacje są do uzyskania na naszym forum. Tyle przecież wiemy Szefie, ale nie o to pytają SiB-y, i ja też, doskonale przecież ogarniasz temat . Ps. Dzięki za zaufanie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted November 13, 2020 Author Report Share Posted November 13, 2020 Nie odwracaj kota ogonem. Moim zdaniem świetnie nadajesz się na kontynuatora cyklu, w kwestii poruszanej w dyskusji części filmu zawierającej tak poszukiwane przez SiB'ow przepisy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Nie odwracaj kota ogonem. Moim zdaniem świetnie nadajesz się na kontynuatora cyklu, w kwestii poruszanej w dyskusji części filmu zawierającej tak poszukiwane przez SiB'ow przepisy. !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.