Jump to content

Standaryzacja naszych wyrobów dla początkujących


Kazik55

Recommended Posts

Tak siedzę, siedzę  no i chyba myślę, a ponadto jestem zbyt leniwy aby biegać po cały forum i wyszukiwać dany przepis, dlatego też proponuję założy temat standaryzacja naszych wyrobów dla początkujących lub podobny. W tym temacie była by ograniczona ilość przepisów redagowanych przez naszych wspaniałych technologów bez możliwości komentarza.

Drugi otwarty z naszymi komentarzami.

Link to comment
Share on other sites

Proszę zatem, abyście wszyscy podali w tym temacie link do wyrobu, który Waszym zdaniem powinniśmy podawać początkującemu, który rozpoczyna przygodę z masarstwem domowym:

 

1. Kiełbasa cienka.

2. Kiełbasa gruba.

3. kabanosy.

4. Kaszanka.

5. Pasztetowa.

6. Salceson.

7. Wędzonki:

- szynka,

- baleron,

- boczek,

- polędwica,

- poledwiczka.

 

Na razie tyle. W tym temacie wrzucimy przepisy (każdy w nowym poście), aby łatwiej podawać linki osobom szukającym pierwszych receptur.

Temat zostanie zamknięty, a do ewentualnych komentarzy, otworzymy drugi, dodając w nazwie - komentarze.

Bardzo proszę o podawanie swoich propozycji.

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...