jacekw21 Posted May 8, 2020 Report Share Posted May 8, 2020 Wędzony pstrąg i dorada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted May 8, 2020 Report Share Posted May 8, 2020 A żeś mi smaka zrobił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekw21 Posted May 8, 2020 Author Report Share Posted May 8, 2020 A żeś mi smaka zrobił Sam sobie też narobiłem to rybka z archiwum robiłem ją 2 lata temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted May 9, 2020 Report Share Posted May 9, 2020 to rybka z archiwum A tak świeżo wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekw21 Posted May 10, 2020 Author Report Share Posted May 10, 2020 A tak świeżo wygląda Dobre uśmiech z rana wskazany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli55 Posted May 10, 2020 Report Share Posted May 10, 2020 Jacek powiedz mi jak smakuje dorada? , bo ja ja tylko pieke w piecyku z przyprawami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekw21 Posted May 10, 2020 Author Report Share Posted May 10, 2020 Jacek powiedz mi jak smakuje dorada? Moja wypowiedz zapewne Ci nie pomoże Mi osobiście nie podeszła nie to że nie dobra ale są lepsze ryby , ale znam takich co się nią zachwycają .Proponuje zrobić sztukę ,dwie i będziesz wszystko wiedział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli55 Posted May 10, 2020 Report Share Posted May 10, 2020 Ja nie bede nawet probowac , moja to byla zwykla ciekawosc , ja dorade pieke w piecyku z czosnkiem tymiankiem , rozmarynem i sola ,wkladam przyprawy do brzucha i polewam troszke oliwa i pieke na papierze do pieczenia w brytfance , dla mnie to jest najsmaczniejszy sposob przygotowanie tej ryby , jak masz mozliwosc to sprubuj tak zrobic ,pozdrawiam i zycze smacznego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekw21 Posted May 10, 2020 Author Report Share Posted May 10, 2020 ja dorade pieke w piecyku z czosnkiem tymiankiem , rozmarynem i sola , wkladam przyprawy do brzucha i polewam troszke oliwa i pieke na papierze do pieczenia w brytfance Brzmi wspaniale musi być smacznie osobiście uwielbiam ryby w każdej postaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts