Sla100 Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 Posiadam sterownik Pamel jak w załączonym zdjęciu. Wszystko się uruchamia jednak nie ma prądu na grzalce i mimo że grzałka jest ustawiona na 50C to się nie włącza. Podlanczajac grzałkę na krótko wszytko ok robi się ciepła. Co robić gdzie szukać proszę o pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksiak Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 Szukaj w PAMEL'u. Wyślesz, zrobią, odeślą i nie zapłacisz fortuny. PS.Ale on jest na gwarancji!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Zadzwoń do Piotrka Musiała... to główny szejk w Pamelu i konstruktor owego cudeńka... Ale ja bym najpierw zajrzał do środka, miałem kiedyś podobnie, okazało się ze jeden kabelek się odlutował. Zrobiliśmy z Piotrkiem telekonferencję i naprawiłem sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grubyksc Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Sprawdź styki na taśmie miałem podobny problem prze lutowałem taśmę i wszystko gra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts