ANalfabeta Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Hej, Dostałem ofertę kupna prawie nieużywanego wilka TC-22.Kupiony rok temu i praktycznie przeleżał w magazynie.Nowe to koszt 3kCzy cena 1500,00 dla zwykłego użytkownika do dobra cena ?Bez fvat, bez gwarancji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOSHIBA Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Odpowiem, tak, jeżeli nie chcesz to ja wezmę za ta cenę . A wiec jeżeli się nie zdecydujesz to podeślij namiary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANalfabeta Posted June 5, 2020 Author Report Share Posted June 5, 2020 Bije się z myślami, bo cena wybitnie dla mnie. Myślałem przytulić parę pln, ale chcę być fair wobec sprzedawcy, który kwotę zastrzegł jeśli sprzęt będzie tylko do mojego użytku.Lubię okazję i chyba łyknę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKan Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Bije się z myślami, bo cena wybitnie dla mnie. Myślałem przytulić parę pln, ale chcę być fair wobec sprzedawcy, który kwotę zastrzegł jeśli sprzęt będzie tylko do mojego użytku.Lubię okazję i chyba łyknę.A jak sąsiadowi pożyczyć to będę jakieś dodatkowe opłaty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANalfabeta Posted June 5, 2020 Author Report Share Posted June 5, 2020 Bije się z myślami, bo cena wybitnie dla mnie. Myślałem przytulić parę pln, ale chcę być fair wobec sprzedawcy, który kwotę zastrzegł jeśli sprzęt będzie tylko do mojego użytku.Lubię okazję i chyba łyknę.A jak sąsiadowi pożyczyć to będę jakieś dodatkowe opłaty? Da się chyba załatwić przelewem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANalfabeta Posted July 1, 2020 Author Report Share Posted July 1, 2020 Dotarła.Trochę drożej, ale chyba warto. Oczywiście taca podawcza i popychacz jest w zestawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek96 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 A ja mam do sprzedaży coś takiegohttps://www.olx.pl/oferta/maszynka-do-mielenia-miesa-wilk-tc-22-CID628-IDFzU0y.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 (edited) A ja mam do sprzedaży coś takiego https://www.olx.pl/o...28-IDFzU0y.htmlJuż wstępnie mogę się pochwalić nowym zakupem Dziękuję kol.Maniek96 za ofertę i dogadanie szczegółów oraz kol.Muski i kol.Tusiaczek za konsultacje Zelmerek idzie na zasłużony odpoczynek. Edited July 3, 2020 by wróbel75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts