scalop11 Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 Cześć, poszukuje dla siebie wędzarni/grilla w stylu amerykańskim, tzw. lokomotywy. W związku z tym że na polskim rynku cieżko jest cokolwiek znaleźć, pomyślałem że poszukam wsparcia na forum.Czy ktoś z Was trudni się wytwarzaniem takich wędzarni?Interesuje mnie dość duża wędzarnia, ze sporym paleniskiem, tak, aby kontrola temperatury była łatwa, a częstotliwośc podkładania drewna nie mniejsza niż 30 minut.Dzięki za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 http://smoker.com.pl/grillo-wedzarnie-smoker/[Dodano: 29 lip 2020 - 13:43]Skontaktuj się z Leszkiem, na pewno sprowadzi Ci największą, jakie istnieją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 Leszek będzie w sierpniu w Napoleonowie razem z najnowszą grillo-wędzarnią. Z tego co od niego usłyszałem, jest to największa maszyna mobilna, jaką do tej pory wyprodukowali. Będzie okazja zapoznać się z parametrami i podpatrzeć jak grillują i wędzą Koledzy z reprezentacji Polski w BBQ i grillowaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walldi Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 Maxell a kiedy dokładnie Leszek będzie z tą maszyną w Napoleonowe ,bardzo chętnie bym to cudo zobaczył.Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 Zlot rozpoczyna się w czwartek 20 sierpnia. Smokerzy będą jak zawsze od piątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts