Jump to content

Zbyt twarde jelito


MGS

Recommended Posts

Cześć

 

Szukałem na forum tematu który jasno wyklaruje temat twardego jelita po wędzeniu i nie znalazłem.

 

U mnie ten problem pojawia się co jakiś czas i zastanawiam się z czego może on wynikać.

 

Czy ktoś móglby podać ewentualne błedy przy wyrobie kiełbas które mają wpływ na twardość jelita?

 

Dodam iż chodzi o kiełbasy podpiekane, bez etapu parzenia.

 

Dzięki ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...