Masarz04 Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Witam Brać! Proszę Was o pomoc w projekcie budowy nowej wędzarni. Interesuje mnie schemat, zdjęcie wędzarni o jednorazowym wsadzie mięsa około 100 kg, musi być murowana. Proszę o pomysły i z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
januszfeniks Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 (edited) Kiedyś mnie nie dziwiło, lub nie zwracałem uwagi [emoji16] Uważam że to nir na miejscu takibpost. Może się przedstawic? Napisac kilka słów o tym w czym wędzę jak itp. Tak można wejść do biura projektowego i zazyczyc . Przygotować z dwa tys zł za projekt. .. Choć i tam wypadało by się przedstawic i przywitać. A net pełen pomysłów i troszkę popracować nad lenistwem. [emoji16] Wysłane z mojego H4413 przy użyciu Tapatalka Edited November 16, 2020 by januszfeniks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bossky Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 (edited) januszfeniks niedawno była taka sama akcja z altaną [emoji28] Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Edited November 16, 2020 by Bossky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirus Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Proszę Was o pomoc w projekcie budowy nowej wędzarni. https://wedlinydomowe.pl/budowa-wedzarni-i-wedzenie/budowa-wedzarni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gluszec Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Proszę o pomysły i z góry dziękuję. PozdrawiamTo i tak dobrze że nie wyznaczył nam terminu - też uważam iż elementarne zasady kultury wymagają się przynajmniej przedstawić - a tak wyszło jednak trochę nieelegancko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bossky Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Na szczęście Wirus wykazał się elegancją i wskazał drogę do "projektowego ogrodu obwitości" za co Mu chwała i cześć[emoji122] Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts