Kondziu019 Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Drodzy Forumowicze,Mam pytanie odnośnie peklowania 6dniowego, mięsa metodą Szczepana. Mianowice w Akademii Dziadka napisane jest, że proces ociekania możemy wliczyć do dni peklowania, czy to samo tyczy się metody podanej przez Szczepana? Jeżeli nie, to jak długo prowadzić proces ociekania. Mam do dyspozycji garaż, temp. ok 10-12 st. C o tej porze roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Niezależnie od metody ociekanie można wliczyć do czasu peklowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu019 Posted November 20, 2020 Author Report Share Posted November 20, 2020 Dzięki za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.