Jump to content

[Film][Rok 2006] Rozbiór półtuszy wieprzowej i klasyfikacja mięsa - pierwszy film technologiczny WB, część 1.


Recommended Posts

Udało mi się odnaleźć pierwszy film technologiczny Wędzarniczej Braci dotyczący rozbioru półtuszy wieprzowej na elementy zasadnicze i klasyfikacji mięsa. Film ten był materiałem szkoleniowym dla słuchaczy naszych pierwszych kursów w Szkole Domowego Masarstwa. Zapraszam do oglądania.

Uwaga. Mankamentem filmy były szeleszczące rękawiczki prowadzącego, ale prawda historyczna wygrywa. :D

 

Edited by Maxell
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...