Maxell Posted December 10, 2020 Report Share Posted December 10, 2020 (edited) Udało mi się odnaleźć pierwszy film technologiczny Wędzarniczej Braci dotyczący rozbioru półtuszy wieprzowej na elementy zasadnicze i klasyfikacji mięsa. Film ten był materiałem szkoleniowym dla słuchaczy naszych pierwszych kursów w Szkole Domowego Masarstwa. Zapraszam do oglądania.Uwaga. Mankamentem filmy były szeleszczące rękawiczki prowadzącego, ale prawda historyczna wygrywa. Edited March 10, 2021 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 10, 2020 Author Report Share Posted December 10, 2020 Zaraz wrzucę część drugą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted December 10, 2020 Report Share Posted December 10, 2020 A co to za młody przystojniak macha tym nożem??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.