Maxell Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 (edited) Przedstawiam trzecią część filmu technologicznego, nakręconego podczas I Ogólnopolskiego Zlotu Wędzarniczej Braci w Napoleońskiej Zagrodzie, w 2006 r. Pani technolog omawia poszczególne etapy przygotowania elementów mięsnych do produkcji wyrobów, oraz odpowiada na pytania uczestników zlotu. Do naszej zlotowej produkcji masarskiej celowo użyliśmy urządzeń stosowanych przez domowego masarza, by jak najbardziej przystosować pokaz do warunków polowych. Zapraszam do oglądania. Edited March 10, 2021 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOSHIBA Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 Wreszcie dociekłem się tego filmu z pierwszego zlotu. Nawet parę razy uchwyciła mnie kamera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 11, 2020 Author Report Share Posted December 11, 2020 Poziom hałasu wzrasta wraz z ilością wypitych soków owocowych. :D To były czasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOSHIBA Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 Szczególnie Mirku jak mnie opr.... abym nie podchodził do stołu za blisko, bo wchodzę w kadr kamery. A co do napoji, to były przednie i w odpowiedniej ilości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 11, 2020 Author Report Share Posted December 11, 2020 Pamiętam... Byłeś wyjątkowo ciekawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOSHIBA Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 (edited) Pamiętam... Byłeś wyjątkowo ciekawy. A w 25;34 doszło nawet do rękoczynów, jak mnie odciągasz. Ciekawy pozostałem do dzisiaj, ale mniej mnie o ponad 70 kg, to bym teraz całego stołu roboczego nie zasłonił Edited December 11, 2020 by TOSHIBA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 Mnie też słychać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts