Jump to content

[Film][Rok 2006][I OZWB] Przygotowanie surowca i produkcja wyrobów mięsnych w warunkach polowych (zlot). Część 3.


Recommended Posts

Przedstawiam trzecią część filmu technologicznego, nakręconego podczas I Ogólnopolskiego Zlotu Wędzarniczej Braci w Napoleońskiej Zagrodzie, w 2006 r. Pani technolog omawia poszczególne etapy przygotowania elementów mięsnych do produkcji wyrobów, oraz odpowiada na pytania uczestników zlotu. Do naszej zlotowej produkcji masarskiej celowo użyliśmy urządzeń stosowanych przez domowego masarza, by jak najbardziej przystosować pokaz do warunków polowych. Zapraszam do oglądania.

 

Edited by Maxell
Link to comment
Share on other sites

Pamiętam... Byłeś wyjątkowo ciekawy.

 

A w 25;34 doszło nawet do rękoczynów, jak mnie odciągasz. :laugh:  :laugh:

Ciekawy pozostałem do dzisiaj, ale mniej mnie o ponad 70 kg, to bym teraz całego stołu roboczego nie zasłonił  :laugh:  :laugh:

Edited by TOSHIBA
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...