Jump to content

"Chipsy" z uszu


BonAir

Recommended Posts

Po ugotowaniu z uszu ściągnąłem skórę, chrząstkę pokroiłem w "kwadraciki" ;) o boku ok. 5 cm. , wrzuciłem na patelnię z rozgrzanym olejem i przyrumieniłem z obu stron.

Po wyjęciu posypałem solą.

Zniknęły w jakieś 45 sekund...

 

PS. Proponuję nie informować degustatorów co jędzą lub zrobić to ew. po fakcie ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...