Jump to content

[IVa][KI][Konserwy rybne][Tom 2][Normy zużycia] Konserwy z ryb surowych w sosach i zalewach.


Recommended Posts

Uwaga!

Zanim przejdą Państwo do dalszej części tematu, proszę zapoznać się z Notą prawną przedstawioną pod tym adresem: https://wedlinydomow...ne-nota-prawna/

W każdym z przepisów napotkają Państwo odwołania do szczegółowych procedur technologicznych. Dokumentacja technologiczna opisująca te procedury, znajduje się tutaj: https://wedlinydomow...technologiczna/

Niniejszy zbiór jest uzupełnieniem tematu: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19199-ivkiikonserwy-rybnetom-1-konserwy-z-ryb-surowych-w-sosach-i-zalewach/

 

Konserwy z ryb surowych w sosach i zalewach - normy zużycia surowców i materiałów pomocniczych [KII]:

 

1. Leszcz w potrawce.

2. Szprot w sosie pomidorowym.

3. Szprot w sosie musztardowym (patrz również pozycja 52 w grupie III).

4. Ukleja w sosie pomidorowym.

5. Węgorz z koprem w galarecie.

6. Szprot po kaszubsku.

7. Sardynka w sosie puszta. brak przepisu

8.Sardynka popularna w sosie pomidorowym.

9. Szprot w oleju „Karo”.

10. Szprot w sosie pomidorowym z warzywami.

11. Szprot w sosie pomidorowym po gdyńsku.

 

post-39694-0-58935800-1654332405_thumb.jpg

Edited by EAnna
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...