Marek z Bielska Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 mam zamiar zrobić dla siebie i nie tylko ciasteczka na "spyrytusie" i potrzebuje napodstawe zrobic takie małe ciasteczka maslane takie aby byly smaczniutkie ktoma wypróbowany przepis bardzo bym prosił z opisem jak je upiec w zwyklym piekarnikutzw.gazowym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo66 Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 mam zamiar zrobić dla siebie i nie tylko ciasteczka na "spyrytusie" i potrzebuje na podstawe zrobic takie małe ciasteczka maslane takie aby byly smaczniutkie kto ma wypróbowany przepis bardzo bym prosił z opisem jak je upiec w zwyklym piekarniku tzw.gazowymhttp://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3809 Bardzo dobre.Ja zamiast malibu dodalam wódkę z kropelka aromatu kokosowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts