Maxell Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Otrzymałem właśnie na PW grupy na FB ofertę sprzedaży mięsa z własnego gospodarstwa. Może komuś z Was się przyda.Ofertę wklejam w oryginale. Mięso dla wielu z nas jest jednym z ważnych składników codziennej diety więc zachęcamy, by kupować wieprzowinę u nas, z naszego rodzinnego, tradycyjnego gospodarstwa. Są to nasze, polskiej rasy świnki. Skarmiamy własną pasza i nie stosujemy sterydów wzrostu. Stawiamy na jakość nie na ilość. Chcemy by nasz produkt trafiał w Wasze ręce bezpośrednio, bez zbędnych pośredników.Mięso jest badane, schłodzone, oczyszczone oraz najświeższe, gdyż odbiór następuje na drugi dzień po realizacji zamówienia.Sprzedajemy całe tusze, półtusze bądź ćwiartki. Dodatkowo podroby i krew gratis.Tylko odbiór osobisty.Cena jest jedna 12,80 zł za 1 kg. Patrycja LiszewskaMiejscowość Lubawa woj. warmińsko-mazurskie, pow. iławski.Numer telefonu: 508676725Zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yerba Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 (edited) Szkoda ,że tak daleko ( oczywiście ode mnie ) Edited December 13, 2022 by Yerba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted December 14, 2022 Report Share Posted December 14, 2022 (edited) Szkoda ,że tak daleko ( oczywiście ode mnie )Niestety potwierdzam to , ode mnie też Edited December 14, 2022 by wróbel75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts