zifarek Posted January 4, 2023 Report Share Posted January 4, 2023 Cześć, Mam na sprzedaż wędzarnie.. a właściwie to dwie takie same. Jedną używaną, drugą nówkę.Nówki sztuki kolega który chciał mieć taką samą, jednak się rozmyślił kiedy ją skończyłem. No cóż. Ostatecznie obydwie przeszły delikatne modyfikacje i zostały usunięte wszystkie wady wieku dziecięcego.Sprawuje się BDB. https://www.olx.pl/d/oferta/wedzarnia-elektryczna-drewniana-590l-duza-automat-ocieplona-od-reki-CID628-IDSw6eF.html?bs=olx_pro_listing Dla zainteresowanych, moge wystawić FV, ale wtedy cena i przebieg do modyfikacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted January 18, 2023 Author Report Share Posted January 18, 2023 Dodatkowo gdyby ktoś szukał panelu sterującego do swojej wędzarni, to mogę taki wykonac https://www.olx.pl/d/oferta/panel-sterowania-wedzarni-na-wymiar-sterownik-rex-CID628-IDSKARE.html?bs=olx_pro_listing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted January 26, 2023 Author Report Share Posted January 26, 2023 (edited) Nuda w domu spowodowała.. że zrobiłem kolejną wędzarnię. Tym razem coś mniejszego Pojemność 150L https://allegro.pl/oferta/13180428287 Dla użytkowników forum -10% przy zakupie poza Allegro Edited January 26, 2023 by zifarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted January 26, 2023 Report Share Posted January 26, 2023 (edited) Dla użytkowników forum -10% przy zakupie poza Allegro Przy zakupie poza Allegro nie płacisz prowizji, więc może dołóż co nieco Zwłaszcza że klient wtedy traci możliwość ewentualnego roszczenia, czy możliwości zakupu na raty Edited January 26, 2023 by wróbel75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted January 26, 2023 Author Report Share Posted January 26, 2023 No to niech będzie 15% wolę oczywiście oddać prowizję w formie rabatu dla użytkowników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted January 26, 2023 Report Share Posted January 26, 2023 No to niech będzie 15% wolę oczywiście oddać prowizję w formie rabatu dla użytkowników A to już uczciwe Poprzednio nie był rabat, tylko przerzucenie kosztów (czasem tak kupuję). A teraz dodajesz coś od siebie = rabat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted January 26, 2023 Author Report Share Posted January 26, 2023 To jak, bierzesz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted January 27, 2023 Report Share Posted January 27, 2023 Aaaa, nie dziękuję. Mam swój poczciwy kibelek. To tak dla tej kolejki chętnych "negocjowałem" (której Ci z całego serca życzę) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted January 27, 2023 Author Report Share Posted January 27, 2023 Gra i buczy Idę robić kolejną, bo mnie żona w domu denerwuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted January 27, 2023 Report Share Posted January 27, 2023 (edited) Idę robić kolejną, bo mnie żona w domu denerwuje I to się nazywa przekłuwanie wszystkiego w złoto Edited January 27, 2023 by wróbel75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zifarek Posted January 28, 2023 Author Report Share Posted January 28, 2023 Nowa 590L sprzedana, na stanie pozostaje:Używana 590LNowa 150LW trakcie Nowa sztuka 320L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts