tusiaczek Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Ze względu na wzgląd że będziemy (znaczy firma) burzyć jeden z hoteli mam trochę sprzętu gastro z likwidowanej kuchni do sprzedania w śmiesznych cenach. Może coś komu przypasuje. Piec konwekcyjno parowy Unox z podstawą i zmiękczaczem wodyPatelnia gastronomiczna Brescello Wanny i zlewozmywaki gastronomicznetaboret gazowy KrometKuchnia gazowa 6-cio palnikowa z podstawąKuchnia elektryczna 4-ro palnikowa KrometOkapy z łapaczami tłuszczu (mniejszy i większy)klocek masarskiBemar/podgrzewacz na 3 GN-ykilkadziesiąt krzeseł tapicerowanychz 10-12 stołów gastronomicznychAutomatyczny zmiękczacz wody do urządzeń gastro Jak coś się komuś spodoba to pisz z propozycją ceny. Na razie nie puściłem tego na trójmiejski rynek gastro bo może ktoś tutaj szuka a szkoda mi tego oddać jakiemuś handlarzowi. Odbiór osobisty w Gdańsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio59 Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Automatyczny zmiękczacz To ten na ostatnim zdjęciu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Jak otworzysz zdjęcie, każde z nich jest opisane. Ostatni jest kloc do rąbania mięcha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacan Wojciech Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Tusiaczku , możesz cos napisać na temat zmiękczacza . pojemność zbiornika lub posłać zdjęcie na p.w do mnie , to spróbuję odczytać wartośc z tabliczki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted January 12, 2023 Author Report Share Posted January 12, 2023 Zmiękczacz jest praktycznie nowy, z wszystkimi przyłączami i odprowadzeniami, używany ze trzy miesiące do nowych pieców konwekcyjno-parowych, piece przenieśliśmy na nową kuchnię a tam jest taki jebitny centralny Firma Mijar, model King B65, dokładny opis znajdziesz w sieci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filemonek Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 w jakiej cenie ten basen tusiaczek?[Dodano: 13 sty 2023 - 10:24]i ta kuchenka gazowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacan Wojciech Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 Tusiaczku dziękuję , poszukam opisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted January 13, 2023 Author Report Share Posted January 13, 2023 w jakiej cenie ten basen tusiaczek?[Dodano: 13 sty 2023 - 10:24]i ta kuchenka gazowa?Powiedz ile dasz Się dogadamy... PS.Taboret nieaktualny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 Żeby do tego basenu był transport, to też bym się dogadywał Już mam dla niego miejsce. Co prawda jeszcze nie wybudowane, ale w tym roku może wreszcie powstanie Byłby idealny do mycia mieszałki i innych gabarytów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted January 13, 2023 Author Report Share Posted January 13, 2023 (edited) Żeby do tego basenu był transport, to też bym się dogadywał Już mam dla niego miejsce. Co prawda jeszcze nie wybudowane, ale w tym roku może wreszcie powstanie Byłby idealny do mycia mieszałki i innych gabarytów.Nie pękaj, Adaś też jeszcze domu nie zdążył postawić ale drugi basen już przytulił... :-) Ja jakbym miał w planach dom albo chociaż do hacjendy bliżej to bym sobie piec konwekcyjny zostawił... jakie on cuda robi... Markoserwis by docenił... :-( Edited January 13, 2023 by tusiaczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts