EAnna Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 Przeglądając na forum liczne publikacje na temat pasztetów spotkałam się z informacją o optymalnej temperaturze mielenia/mieszania składników pasztetów.Niesty, nie moge tego nigdzie odnaleźć. Może ktoś się na te informacje natknął i da mi wskazówki, gdzie to odnaleźć.Z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bossky Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 Może to. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19476-kutrowanie-jako-zabieg-kszta%C5%82tuj%C4%85cy-jako%C5%9B%C4%87-w%C4%85trobianek-i-pasztet%C3%B3w/ Wysłane z mojego M2101K7AG przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted January 20, 2023 Author Report Share Posted January 20, 2023 Tak, to jest ta pozycja.Dziękuję za szybką reakcję i pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.