Maxell Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 (edited) Uwaga!Zanim przejdą Państwo do dalszej części tematu, proszę zapoznać się z Notą prawną przedstawioną pod tym adresem: https://wedlinydomow...ne-nota-prawna/W każdym z przepisów napotkają Państwo odwołania do szczegółowych procedur technologicznych. Dokumentacja technologiczna opisująca te procedury, znajduje się tutaj: https://wedlinydomow...technologiczna/Niniejszy zbiór jest uzupełnieniem tematu: Konserwy z ryb podsuszanych [Część 1] - normy zużycia surowców i materiałów pomocniczych [KV]: 01. Dorsz w oleju aromatyzowanym.02. Sardynki w oleju oliwkowym.03. Szprot w paście pomidorowej.04. Brisling w sosie musztardowym.05. Brisling w oliwie.06. Sildsardine.07. Brisling w oleju (słonecznikowym).08. Brisling w sosie pomidorowym.09. Szprot po gdyńsku w woleju aromatyzowanym. Edited February 15, 2023 by EAnna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 01. Dorsz w oleju aromatyzowanym: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 02. Sardynki w oleju oliwkowym: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 03. Szprot w paście pomidorowej: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 04. Brisling w sosie musztardowym: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 05. Brisling w oliwie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 (edited) 06. Sildsardine: Edited February 15, 2023 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 07. Brisling w oleju (słonecznikowym): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 08. Brisling w sosie pomidorowym: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 15, 2023 Author Report Share Posted February 15, 2023 09. Szprot po gdyńsku w woleju aromatyzowanym: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.