Jump to content

[VIIIa][KVI][Część 2][Konserwy rybne][Tom 2][Normy zużycia] Konserwy z ryb podwędzanych.


Recommended Posts

Uwaga!

Zanim przejdą Państwo do dalszej części tematu, proszę zapoznać się z Notą prawną przedstawioną pod tym adresem: https://wedlinydomow...ne-nota-prawna/

W każdym z przepisów napotkają Państwo odwołania do szczegółowych procedur technologicznych. Dokumentacja technologiczna opisująca te procedury, znajduje się tutaj: https://wedlinydomow...technologiczna/

 

Konserwy z ryb podwędzanych [Część 2] - normy zużycia surowców i materiałów pomocniczych [KVI]:

 

 

31. Szprot helski.

32. Filety z piklinga z cebulką w oleju. (3 str.)

33. Gdyńskie filety z cebulka w oleju.

34. Sardynki podwędzane w oleju.

35. Filety wędzone w oleju – „Wiking”.

36. Filety wędzone w oleju pikantnym – „Korsarz”.

37. Mintaj w oleju.

38. Podwędzane filety z makreli z warzywami w oleju.

39. Podwędzane filety śledziowe z warzywami w oleju.

40. Śledź po skandynawsku.

41. Filety z morszczuka w oleju aromatyzowanym.

42. Filety z morszczuka z cebulką w oleju aromatyzowanym.

43. Sardynka po nicejsku.

44. Podwędzane filety z morszczuka w oleju aromatyzowanym.

45. Filety z dorsza podwędzane w oleju.

46. Filety z dorsza podwędzane w oleju i pomidorach z czosnkiem.

47. Filety z dorsza podwędzane w oleju aromatyzowanym z papryką.

48. Filety z dorsza podwędzane w oleju z cebulką.

49. Filety z sardynki – podwędzane.

50. Szproty w oleju z jajkami przepiórczymi.

51. Błękitek podwędzany w oleju

52. Błękitek podwędzany w oleju z papryką.

53. Filety śledziowe podwędzane w oleju aromatyzowanym.

54. Szprot w oleju „Piknik”.

55. Filety śledziowe w oleju „Piknik”.

56. Gromadnik podwędzany w oleju.

57. Gromadnik podwędzany w pomidorach i oleju.

58. „LACERTA” – Filety z sardyneli z papryką w oleju arom]atyzowanym.

59. „KARINA” – Filety z sardyneli z pastą pomidorową w oleju.

60. Kergulena wędzona w oleju.

61. Śledź po nicejsku.

62. Sardynela podwędzana w oleju.

63. Sardynela po skandynawsku.

Edited by EAnna
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...