Jump to content

[XIIa][KX][Konserwy rybne][Tom 2][Normy zużycia] Konserwy rybno-warzywne.


Recommended Posts

Uwaga!

Zanim przejdą Państwo do dalszej części tematu, proszę zapoznać się z Notą prawną przedstawioną pod tym adresem: https://wedlinydomow...ne-nota-prawna/

W każdym z przepisów napotkają Państwo odwołania do szczegółowych procedur technologicznych. Dokumentacja technologiczna opisująca te procedury, znajduje się tutaj: https://wedlinydomow...technologiczna/

 

Konserwy rybno-warzywne - normy zużycia surowców i materiałów pomocniczych [KX]:

 

 

1. Frykasy z kalmarów.

2. Sałatka pikantna z makreli.

3. Zupa rybacka - zagęszczona.

4. Zupa Neptuna - zagęszczona.

5. Gulasz skandynawski.

6. Gulasz myśliwski z kminkiem.

7. Zupa rybna zagęszczona smakowita.

8. Sałatka rybna po węgiersku.

9. Sałatka rybna gdańska.

10. Paprykarz szczeciński.

11. Sałatka giżycka.

12. Sałatka z ostroboka.

13. Pikantna makrela z fasolą.

14. Sałatka z morszczuka.

15. Sałatka z błękitka.

16. Bigos pikantny z ryb podwędzanych.

17. Pulpety rybne odrzańskie w sosie pomidorowym.

18. Pulpety rybne odrzańskie w sosie węgierskim.

19. Sałatka rybna - "Neptun".

20. Kalmary po prowansalsku.

Edited by EAnna
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...