Achilles Posted March 26, 2023 Report Share Posted March 26, 2023 (edited) Witam wszystkich mam problem kupiłem Rexa u Chińczyków i wariaty wysłali tego bez wyjścia SSR, mam może ktoś jakąś ściągę jak to przerobić lub jak to podłączyć. Dzięki pozdrawiam. Edited March 26, 2023 by Achilles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reda Posted March 27, 2023 Report Share Posted March 27, 2023 Jeżeli dobrze rozumiem to dostałeś wersję z przekażnikiem. Jeśli tak to zerknij tu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achilles Posted March 27, 2023 Author Report Share Posted March 27, 2023 Witam widziałem to kolego tylko że to jest Rex 100 a ja mam 700,i nie wiem czy można to tak samo zrobić! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reda Posted March 27, 2023 Report Share Posted March 27, 2023 Nie zaglądałem nigdy do C700, aczkolwiek nie wiem czy nie jest w środku tak samo. Musisz wysunąć elektronikę ze środka i zerknąć. Generalnie chodzi o to aby napięcie dostarczane na cewkę przekaźnika przedłużyć do wyjścia pomijając przekaźnik (wcześniej go wylutować). Tak jest w tym przykładzie który Ci podesłałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achilles Posted March 27, 2023 Author Report Share Posted March 27, 2023 Ok dzięki wielkie spróbuje tak jak piszesz pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts