famful Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Musze się w końcu pochwalić moimi wędzonymi schabami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 O Matko!!!! Jakie piękności. :lol: Natychmiast się robię głodna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Witam Musze się w końcu pochwalić moimi wędzonymi schabami Żeby tak tą fotkę szło ożywić Gratuluję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roj61 Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Bardzo smakowite Ja już soboty się nie mogę doczekać bo w lodóweczce pekluje się sześć szynek i dwa boczki :grin: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iza i Jan Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 smakowicie wyglądają oby moje wyszły równie piękne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Jeśli, są to, twoje pierwsze ( ponoć najtrudniej pierwszy raz) wyroby, należy powiedzieć -bardzo dobrze uwędzone.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
famful Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 Jeśli, są to, twoje pierwsze ( ponoć najtrudniej pierwszy raz) wyroby, należy powiedzieć -bardzo dobrze uwędzone. Pozdrawiam. Nie to nie są pierwsze moje wędzonki. Wzloty i upadki te najgorsze mam nadzieje że już mam za sobą jeśli chodzi o wędzonki (zepsute dwa całe schaby, szynka, karczek i boczek) :shock: , teraz jestem na etapie zgłębiania tajników wyrobu kiełbasy w czym skrzętnie wykorzystuje forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
famful Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 Jedna z prób kiełbasa golonkowa wg przepisu Chef Paul http://www.chefpaul.net/k_golonk.html wędzona w mojej beczce zimnym dymem przez trzy dni, smakuje super co prawda żona twierdzi że ta kiełbasa jeszcze żyje ale mnie to nie przeszkadza :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Witam co prawda żona twierdzi że ta kiełbasa jeszcze żyje ale mnie to nie przeszkadza :lol: Możesz to określenie bliżej wyjaśnić . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
famful Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 jest tylko wędzona nieparzona i żona uważa że to jest surowe mięso, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 No i znow jestem głodna! Piękne i smakowite te Twoje wyroby :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Wytłumacz Żonie, że surowa kiełbasa to też rarytas. Niech skosztuje, a potem będzie chciała tylko surową. Wyroby super> JK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
famful Posted November 19, 2008 Author Report Share Posted November 19, 2008 Wytłumacz Żonie, że surowa kiełbasa to też rarytas. Niech skosztuje, a potem będzie chciała tylko surową. Wyroby super> JK Myślisz że nie próbowałem ona wszystkie szynki i wędzonki traktuje wrzątkiem :devil: :rolleyes: bo podobno jeszcze "kwiczą" :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts