Jump to content

Jelita straciły kolor po wędzeniu


Peewuu

Recommended Posts

Witam.

Ostatnio robiłem kiełbasę wszystko ładnie pięknie aż do parzenia...

Po sparzeniu kolor jaki osiągnąłem w wędzarni rozpłynął się w wodzie ,kiełbasa zrobiła się delikatnie uwędzona kolor wyblakł i wygląda blado.

Osłonki nie są twarde ani kwaśne wgl jest smaczna ale czemu mi tak znikł kolor 1 raz mi się takie coś stało.

Wedzę w elektryku własnej roboty.

20250426_191311.jpg

17459319370191967935737434179684.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...