sawca Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Krótko: zrobiłem wędzarnię i uwędziłem- pierwszy raz w życiu!! Pięć lat temu nigdy bym o tym nie pomyślał. Ale dzięki Wam takie tego efekty są. Całkiem smaczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marecki_s Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Całkiem zgrabna wędzarnia, a i wyroby wyglądają apetycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majchal Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 No i klasa. Jak już zacząłeś wędzić, to wpadłeś na całego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_ Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Gratulacje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Witam Pięć lat temu nigdy bym o tym nie pomyślał. Ale dzięki Wam takie tego efekty są. Całkiem smaczne. To się bardzo cieszymy :smile: Jeżeli pierwszy raz uwędziłeś i smakowało to na pewno będą następne i następne . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 BRAWO :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawca Posted December 7, 2008 Author Report Share Posted December 7, 2008 Nie w ta strona zwinieta jest ale smaczna . Reszta szynek jest ok. A kurczaki na sposób "Dziadka" wyszły suuupeer:), tylko lekko skórka osmolona, nastepnym razem będzie lepiej:) Pozdrawiam wszech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejmysłowic Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Witam i gratuluję pierwszych wyrobów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 sawca, Teraz to, będziesz chodził i myślał co tu, jeszcze uwędzić. Gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawca Posted December 7, 2008 Author Report Share Posted December 7, 2008 sawca, Teraz to, będziesz chodził i myślał co tu, jeszcze uwędzić. Gratulacje. Dziękuję za pochlebstwa Czuję się przyjęty do wędzarniczej braci. Wielkie podziękowania ślę KEMPESOWI, mojemu guru, który prowadził mnie "za rączkę". Dzięki Kempes:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domin12439 Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Gratuluję i życzę dalszych sukcesów wędzarniczych!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Wielkie podziękowania ślę KEMPESOWI, mojemu guru, który prowadził mnie "za rączkę". Dzięki Kempes:)Gratulacje - piękny kolor :lol: Nad resztą popracujesz :wink: ale czy takie wyroby muszą być jak z żurnala ? lepiej smakują takie niepowtarzalne :lol: Jak będziesz na IV zlocie, a nie daj Boże potknąłbym się to Ty poprowadzisz mnie ''za rączkę'' :lol: Pozdrawiam i życzę kolejnego udanego wędzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszar Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Gratuluje pierwszych manewrów przy wędzeniu.Życzę dalszych sukcesów w produkcji wyrobów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Bardzo udane wyroby.. :grin: ..gratulacje :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Gratuluję!!!Sam też się przygotowuję do pierwszego wędzenia, i mam nadzieję, że efekty będą równie wyśmienite!Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts