Strusiek Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Mam taki pomysł żeby najpierw szyneczkę sparzyć a potem ją lekko obwędzić.Czy coś mi z tego wyjdzie??? Może ktoś próbował takiego eksperymentu? Nie mam pojęcia ile czasu taką szyneczkę wędzić.Głównie mi chodzi o to aby nie była mocno uwędzona bo moje dziecko nie lubi takiej wedzonej a jednocześnie ma być miękka i soczysta.Mam nadzieję że sie czegoś dowiem od znawców tego tematupozdrawiamStruśPędziwiatr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Przeczytaj http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=896 oraz poszukaj na forum "kurczak wędzony", w tym przypadku chodzi mi o przygotowanie do wędzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strusiek Posted December 11, 2008 Author Report Share Posted December 11, 2008 no własnie inspiracja do tego pomysłu był wlasnie kurczak wędzony który bardzo mi smakował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts