Jump to content

Warszawiacy !!!!!!!!!!!!!!!

Tomuś

Recommended Posts

Prośba do Koleżanek i Kolegów z Warszawy i okolic . Czy ktoś z Was mógłby pomóc w temacie wieńca dla Maćieja Kuronia /temat "zapal świecę " /

Zacząłem ten wątek z takim tytułem bo chyba najszybciej zostanie zauważony przez zainteresowanych /po załatwieniu tematu , do usunięcia/

W nawiązaniu do apelu Tomusia, informuję, że koszty wieńca zostaną pokryte przelewem ze "śpiżarni na miodek". Potrzebna jest tylko osoba, która w naszym imieniu zakupi i złoży wieniec na grobie zmarłego.

Dodatkowo informuję, iż każdy kto chciałby dołożyć się do pożegnalnego wieńca, może wpłacić dowolną sumę na konto KPP. Dane są tu:

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2412

Guest Anonymous
Ja bym pojechała ale naprawdę nie mam już wolnych dni do wykorzystania, ani nie przysługuje mi tzw. "urlop na żądanie"... :sad: Wielka szkoda, że nikt nie chce się podjąć...

Guest Wiesław

Witam, czy ktoś wie gdzie i kiedy ma sie odbyć pogrzeb? to ma być wieniec, czy ładna wiazanka? jesli wieniec - to czy z szarfą i napisem od Wedliniarskiej Braci?

Jesli nie ma innych propozycji uczestnictwa, to zajmiemy sie ta sprawą, pozdrawiamy Beza z Wiesławem

Guest Wiesław
Na stronach internetowych jest informacja, ze pogrzeb nie bedzie wcześniej jak 5 stycznia, pewnie zostanie pochowany w Alei Zasłuzonych obok swojego ojca, jesli bedę miał w tym dniu słuzbę, to wezme urlop, pozdrawiam

Guest Wiesław
Witaj Małgoś, oczywiscie zajmiemy sie tym, tylko prosimy o okreslenie co mamy zakupić w jakim przedziale cenowym z szarfa lub bez, jesli z szarfą to z jakim napisem, jesli nie dostaniemy takich informacji, to wtedy zadecydujemy sami, jednak lepiej by było gdybysmy otrzymali wytyczne, pozdrawiamy

co do odprowadzenia Macieja na spoczynek wieczny chętnie będę reprezentował forum jest tylko jeden problem .mam rozłupane auto , ale zawsze moge do warszawy podjechać pociągiem .Jeśli tylko ktoś mnie odbierze z jakiejkolwiek stacji w warszawie to jestem jako delegacja mój nr to 502494917 Paweł

Nie wiem ile kosztuje wieniec... :sad: Myslę,że to koszt około 200-300 zł.

A napis? Może" Naszemu Przyjacielowi,Maciejowi-Wędzarnicza Brać"???

Może inne propozycje?

jeśli to zaakceptujecie to może coś takiego " Maciej Czuj Dym- Wędzarnicza Brać " Jeśl i decyzja będzie szybka to myślę że szarfa bedzie za darmo ( moja mama ma takie możliwosci i zdolności )

Myślę, że nie ma sensu wymyślać napisu, narzucać koszty i mnożyć inne ograniczenia. Zgłosił się Wiesław z Asią, dołączył do nich Zico. Są to osoby rozsądne, i przekonany jestem, że nie przyniosą nam wstydu. Zostawmy im wolną rękę i bądźmy wdzięczni, że zechcieli nas reprezentować.

Guest Wiesław

Jeśl i decyzja będzie szybka to myślę że szarfa bedzie za darmo ( moja mama ma takie możliwosci i zdolności )

Witam Zico, sądzę, że propozycja Małgoś odnośnie tekstu bedzie odpowiedniejsza, w Żyrardowie mam teściów i bedziemy spędzali tam Sylwestra, jest w zwiazku z tym mozliwe nasze spotkanie 1 stycznia, moj telefon 0692925041, pozdrawiam

Guest Wiesław

Więc się spotkamy.

Witaj Małgos, miło nam bedzie spotkać sie z Tobą, proszę o wczesniejszy kontakt to pojedziemy razem, doszlismy z Asia do wniosku, że wieniec kupimy wczesniej przed cmentarzem (tam od reki wykonaja napis na szarfie) planowalismy, ze od razu pojedziemy na cmentarz i poczekamy na Macka, ale skoro bedziesz to mozemy sie umówić inaczej, (Zico nie odezwał sie do mnie) moj telefon 692925041, pozdrawiam