Tomuś Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Prośba do Koleżanek i Kolegów z Warszawy i okolic . Czy ktoś z Was mógłby pomóc w temacie wieńca dla Maćieja Kuronia /temat "zapal świecę " / Zacząłem ten wątek z takim tytułem bo chyba najszybciej zostanie zauważony przez zainteresowanych /po załatwieniu tematu , do usunięcia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 W nawiązaniu do apelu Tomusia, informuję, że koszty wieńca zostaną pokryte przelewem ze "śpiżarni na miodek". Potrzebna jest tylko osoba, która w naszym imieniu zakupi i złoży wieniec na grobie zmarłego.Dodatkowo informuję, iż każdy kto chciałby dołożyć się do pożegnalnego wieńca, może wpłacić dowolną sumę na konto KPP. Dane są tu:https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2412 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 To nie ma u nas nikogo z Warszawy, kto sie wybiera na pogrzeb Macieja??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Ja bym pojechała ale naprawdę nie mam już wolnych dni do wykorzystania, ani nie przysługuje mi tzw. "urlop na żądanie"... :sad: Wielka szkoda, że nikt nie chce się podjąć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiesław Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Witam, czy ktoś wie gdzie i kiedy ma sie odbyć pogrzeb? to ma być wieniec, czy ładna wiazanka? jesli wieniec - to czy z szarfą i napisem od Wedliniarskiej Braci?Jesli nie ma innych propozycji uczestnictwa, to zajmiemy sie ta sprawą, pozdrawiamy Beza z Wiesławem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiesław Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Na stronach internetowych jest informacja, ze pogrzeb nie bedzie wcześniej jak 5 stycznia, pewnie zostanie pochowany w Alei Zasłuzonych obok swojego ojca, jesli bedę miał w tym dniu słuzbę, to wezme urlop, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Jeżeli mógłbyś Wiesławie reprezentować nas na pogrzebie Macieja to bylibyśmy bardzo wdzięczni.O dacie pogrzebu ( 5 lub 6 stycznia) poinformuje Ciebie jak zdobędę stosowne wiadomości od Chef Paula.PozdrawiamMałgosia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiesław Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Witaj Małgoś, oczywiscie zajmiemy sie tym, tylko prosimy o okreslenie co mamy zakupić w jakim przedziale cenowym z szarfa lub bez, jesli z szarfą to z jakim napisem, jesli nie dostaniemy takich informacji, to wtedy zadecydujemy sami, jednak lepiej by było gdybysmy otrzymali wytyczne, pozdrawiamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Nie wiem ile kosztuje wieniec... :sad: Myslę,że to koszt około 200-300 zł.A napis? Może" Naszemu Przyjacielowi,Maciejowi-Wędzarnicza Brać"???Może inne propozycje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Wiesław-ja także jestem wdzięczna, za tą ostatnią drogę dla Macieja .Gdybym była bliżej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 no i ja rowniez czuje sie zobowiazany Wieslawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 co do odprowadzenia Macieja na spoczynek wieczny chętnie będę reprezentował forum jest tylko jeden problem .mam rozłupane auto , ale zawsze moge do warszawy podjechać pociągiem .Jeśli tylko ktoś mnie odbierze z jakiejkolwiek stacji w warszawie to jestem jako delegacja mój nr to 502494917 Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Nie wiem ile kosztuje wieniec... :sad: Myslę,że to koszt około 200-300 zł. A napis? Może" Naszemu Przyjacielowi,Maciejowi-Wędzarnicza Brać"??? Może inne propozycje?jeśli to zaakceptujecie to może coś takiego " Maciej Czuj Dym- Wędzarnicza Brać " Jeśl i decyzja będzie szybka to myślę że szarfa bedzie za darmo ( moja mama ma takie możliwosci i zdolności ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Myślę, że nie ma sensu wymyślać napisu, narzucać koszty i mnożyć inne ograniczenia. Zgłosił się Wiesław z Asią, dołączył do nich Zico. Są to osoby rozsądne, i przekonany jestem, że nie przyniosą nam wstydu. Zostawmy im wolną rękę i bądźmy wdzięczni, że zechcieli nas reprezentować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Masz racje Andy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiesław Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Jeśl i decyzja będzie szybka to myślę że szarfa bedzie za darmo ( moja mama ma takie możliwosci i zdolności ) Witam Zico, sądzę, że propozycja Małgoś odnośnie tekstu bedzie odpowiedniejsza, w Żyrardowie mam teściów i bedziemy spędzali tam Sylwestra, jest w zwiazku z tym mozliwe nasze spotkanie 1 stycznia, moj telefon 0692925041, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Wielkie dzięki Bezo, Wiesławie i Zico za podjecie sie tego zadania w imieniu całej Wędzarniczej Braci. Prosze o podanie na PW kwoty i numeru konta na które mamy wysłać kasę.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lech40i4 Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Prosze o podanie na PW kwoty i numeru konta na które mamy wysłać kasę.Na moje PW też poproszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Nie Lechu. Zapłacimy z KPP,a Ty jesli chcesz się dołożyć, to wpłać na konto KPP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lech40i4 Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 I tak zrobiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujaszek Tom Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Zico mogę odebrać Cię z dworca, powiedz czy z zachodniego będzie Ci pasowało ? Jak by co to może na zostaw wiadomość na PW. pozdrawiam wujektomek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Ja również będę na pogrzebie.Wszystko pozałatwiałam sobie.Więc się spotkamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiesław Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Więc się spotkamy.Witaj Małgos, miło nam bedzie spotkać sie z Tobą, proszę o wczesniejszy kontakt to pojedziemy razem, doszlismy z Asia do wniosku, że wieniec kupimy wczesniej przed cmentarzem (tam od reki wykonaja napis na szarfie) planowalismy, ze od razu pojedziemy na cmentarz i poczekamy na Macka, ale skoro bedziesz to mozemy sie umówić inaczej, (Zico nie odezwał sie do mnie) moj telefon 692925041, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 zadzwonie jutro jak będziesz w Żyrardowie to sie spotkamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Będę w kontakcie..Ja przyjadę rannym Intercity..ale jadę na mszę.Obgadamy pózniej szczegóły... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts