Zico Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 znalazłem nowy sklep w którym mozna kupić juz gotowe maszynki ALFA 32 wraz z napędem powiedzcie czy warto Maszynka alfa "32 z napędem ellektrycznym na 220/240V jednofazowa. Ramka u podstawy w ocynku, przekładnia 60obr/min, obroty prawe oraz zabezpieczenie przegrzaniowe a także funkcja natychmiastowego zatrzymania napędu 850,00 PLN Maszynka alfa "32 z napedem 3-fazowym na 240/380V. Moc silnika 0,37kW oraz 74 rpm/min,Tylko mam obiekcje co do mocy tego silnika a cena 900,00 PLN można je kupić w sklepie internetowym tylko z wiadomych względów nie podam adresu na forum , chyba że dostane pozwolenie od admina Dodam tylko że maja bardzo niskie ceny na osłonki siatki ii akcesoria , co do jakości to jest ok sprawdziłem poprzez złożenie zamówienia . Przykładowa cena osłonki białkowej -"Osłonka białkowa karmel ø45 1,40 zł " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Witam.Zico a ile mięska przerabiasz miesięcznie ? Pozdrawiam :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 I to jest dobre pytanie. Sprzęt należy dobrać według potrzeb... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 26, 2009 Author Report Share Posted January 26, 2009 nie mówię o tym że chcę kupić po prostu podałem pod dyskusje cenę zestawu , a dla moich potrzeb to wystarcza Diana Zelmerka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 On się chyba nawet u nas na forum trochę reklamował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frapio Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Ładnie wyglądają. Tylko dlaczego nie mają osłony na wałku? Chyba zbyteczna oszczędność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abratek Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 sklep zasłynął z nieładnego podszywania się adresem pod Miro :mellow: maszynka jakieś - 250-300zł silnik z przekładnią wyjęty z wciągarki - jakieś 200złpodstawa za flaszkę z czegokolwiek - można nawet zrobić ze sklejki-no i łącznik - też pewnie flaszka pęknie różnica ok. 3stówki - ot taka wyliczanka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 co do podszywania się pod Miro to nic nie wiedziałem .Maxell co oni chcieli sie na naszym forum reklamować ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 To jedno, a dwa, zasłożyli stronę o bardzo podobnym tytule i charakterze co Miro i mogło to zmylić niektórych klientów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 Maxell to chyba nie oi bo w nazwie maja całkowicie co innego puszcze na PW link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 To ci, tylko, że teraz promowani sa przez mięsomaniaka. Czytaj uważnie całą stronę i porównaj ze stroną Miro, pamiętając, że ta ostatnia powstała duuużo wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abratek Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 ZICO, sprawa była taka że początkowo adres mieli różniący się od Mira jednym znakiem - miało to ewidentnie zmylić naszych zadymiaczy aby wchodzili na tamtą stronę, sam sklep (w sensie grafiki) też był podobny (wszak to ten sam skrypt),to tyle tytułem wyjaśnienia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 ZICO, sprawa była taka że początkowo adres mieli różniący się od Mira jednym znakiem - miało to ewidentnie zmylić naszych zadymiaczy aby wchodzili na tamtą stronę, sam sklep (w sensie grafiki) też był podobny (wszak to ten sam skrypt), to tyle tytułem wyjaśnienia... no cóż nie wszyscy walczą uczciwie - szkoda .Przeciez to i tak klient decyduje gdzie kupić , więc po co takie chore akcje i podchody . Zresztą nie ma co się rockliwiac i zakończyć temat czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek z Bielska Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Maszynka alfa "32 z napędem ellektrycznym na 220/240V jednofazowa. Ramka u podstawy w ocynku, przekładnia 60obr/min, obroty prawe oraz zabezpieczenie przegrzaniowe a także funkcja natychmiastowego zatrzymania napędu 850,00 PLN Panowie prosze wziąśc pod uwage iż: -obroty są za małe,przynajmniej dla mnie :!: -zabezpieczenie przegrzeniowe będzie wam robiło przerwy podczas mielenia nawet do pół godziny tj.aż silnik wystygnie,usunięcie termika dość trudne przerabiałem to -dołożyć 250-300 zl i kupić normalnego wilka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts