Jump to content

Czy warto ??

Zico

Recommended Posts

znalazłem nowy sklep w którym mozna kupić juz gotowe maszynki ALFA 32 wraz z napędem powiedzcie czy warto

Maszynka alfa "32 z napędem ellektrycznym na 220/240V jednofazowa. Ramka u podstawy w ocynku, przekładnia 60obr/min, obroty prawe oraz zabezpieczenie przegrzaniowe a także funkcja natychmiastowego zatrzymania napędu 850,00 PLN

Maszynka alfa "32 z napedem 3-fazowym na 240/380V. Moc silnika 0,37kW oraz 74 rpm/min,Tylko mam obiekcje co do mocy tego silnika a cena 900,00 PLN

można je kupić w sklepie internetowym tylko z wiadomych względów nie podam adresu na forum , chyba że dostane pozwolenie od admina :)

Dodam tylko że maja bardzo niskie ceny na osłonki siatki ii akcesoria , co do jakości to jest ok sprawdziłem poprzez złożenie zamówienia . Przykładowa cena osłonki białkowej -"Osłonka białkowa karmel ø45 1,40 zł "

sklep zasłynął z nieładnego podszywania się adresem pod Miro :mellow:

maszynka jakieś - 250-300zł

silnik z przekładnią wyjęty z wciągarki - jakieś 200zł

podstawa za flaszkę z czegokolwiek - można nawet zrobić ze sklejki

-no i łącznik - też pewnie flaszka pęknie

różnica ok. 3stówki - ot taka wyliczanka

ZICO, sprawa była taka że początkowo adres mieli różniący się od Mira jednym znakiem - miało to ewidentnie zmylić naszych zadymiaczy aby wchodzili na tamtą stronę, sam sklep (w sensie grafiki) też był podobny (wszak to ten sam skrypt),

to tyle tytułem wyjaśnienia...

no cóż nie wszyscy walczą uczciwie - szkoda .Przeciez to i tak klient decyduje gdzie kupić , więc po co takie chore akcje i podchody . Zresztą nie ma co się rockliwiac i zakończyć temat czas :)

Maszynka alfa "32 z napędem ellektrycznym na 220/240V jednofazowa. Ramka u podstawy w ocynku, przekładnia 60obr/min, obroty prawe oraz zabezpieczenie przegrzaniowe a także funkcja natychmiastowego zatrzymania napędu 850,00 PLN

Panowie prosze wziąśc pod uwage iż:

-obroty są za małe,przynajmniej dla mnie :!:

-zabezpieczenie przegrzeniowe będzie wam robiło przerwy podczas mielenia nawet do pół godziny tj.aż silnik wystygnie,usunięcie termika dość trudne przerabiałem to

-dołożyć 250-300 zl i kupić normalnego wilka