Jump to content

Golonka Tinka w szerokim świecie

Gonzo

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

wykorzystała zdjęcia Tinka ...nieładnie

Z drugiej strony nie ma zastrzeżeń o zakazie wykorzystywania treści tutaj publikowanych.

Jedynie możnaby pomyśleć żeby na zdjęciu ukazywał się adres strony z której pochodzi - tak jak niektóre zdjęcia ze strony głównej (dodatkowa reklama), ale nie wiem czy jest to technicznie możliwe.

Ale zdjęcia są integralną częścią artykułu Tinka. Szkoda że nie podała adresu naszej stronki, Mimo wszystko przepis robi nie mieżdunarodnuju a wsemirnuju karieru. Spójrzcie tylko jak szeroki odzew zyskał temat polskiej kuchni.

Tinek - gratulacje.

Pozdrawiam

Ale zdjęcia są integralną częścią artykułu Tinka

Nie wiem czy zauważyliście, że cały przepis Tinka jest skopiowany toczka w toczku.Z jednym małym ale -Arika pisze jakby to ona wykonywała i przepis był Jej.

Niemniej, niech sąsiedzi też posmakują golonki wg.Tinka :grin:

Pozdrawiam :wink:

Ale zdjęcia są integralną częścią artykułu Tinka

Nie wiem czy zauważyliście, że cały przepis Tinka jest skopiowany toczka w toczku.Z jednym małym ale -Arika pisze jakby to ona wykonywała i przepis był Jej.

Niemniej, niech sąsiedzi też posmakują golonki wg.Tinka :grin:

Pozdrawiam :wink:

I o to mam andrzejmysłowic za złe tej całej Arice.Przecież mogła napisać ,że podaje przepis czyjś,a najlepiej z jakiej stronki.Wyszło na to jak Gonzo zauważył ,że ten przepis z Polski właśnie wcieliła w życie i wg.niego upiekła golonki ,co potwierdzają niejako zdjęcia ,które to my wiemy,że wprowadzają w błąd innych co do ich autora.

Chciałem sie tam zarejestrować, by im "pewne sprawy" wyjaśnić, ale jest problem z adresem mailowym. Podają, że jest juz w użyciu przez innego użytkownika.

Może kto inny spróbuje? Wystarczy podać w poście link do stronki. Przepis jest na głównej.

Niektóre zdjęcia na stronie są z logiem www.wedlinydomowe.pl ale to te co dodaje admin.I w ten sposób są chronione( tak mi się zdaje) .

Sama wykorzystywałam te zdjęcia do prezentacji na informatykę. Pan profesor strasznie się zdenerwował bo głodny był a ja mu taką smakowitą prezentacje zrobiłam, ale on ocenił pracę i wszystko zostało skasowane. Zawsze autor może dochodzić swoich praw, wielcy artyści tak robią. Na pewno są ludzie odpowiedzialni za te strony na których umieszczone są nasze zdjęcia i może warto do nich dotrzeć. Bo ta kobieta kradnie zdjęcia z naszej strony ,świadomie czy też nie ale to kradzież . Równie dobrze może zamieścić je w jakiejś książce i zgarnąć za to spora kasę.

Fajnie, że przepis "przekracza granice", po to jest by inni mogli skorzystać, ale że nie podano skąd jest przepis (adres naszej strony) to nie ładnie.

W przyszłości to chyba powinno się na fotkach (na forum) umieszczać watermark (z adresem strony) tak jak to uczynił Maxell w przepisie na stronie głównej. (A może podmienić fotki na takie z adresem strony)

P.S.

Gonzo, ale Ty detektyw jesteś :grin:

Małgoś wstaw to

Starałem się, ale na 100 % nie jestem pewien :blush: :wink:

Арик! Просьба включить в эти точные копии картин из других районов Польши подписали для приличия, они приходят со страниц этого и о том, что автор фотографий вы не просто еще один человек. Рецепт рульки из www.wedlinydomowe . https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2679&postdays=0&postorder=asc&start=0 ком и написанные нашими коллегами-_TINKA. Было бы извиниться

To jest Twój tekst z posta.